Wij helpen u graag!

Bel +31 (0) 20 657 5657 of maak een afspraak

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen
Stel een vraag Vraag uw maatwerkofferte aan

LIGGING: In de voormalige sponzenfabriek uit 1860, die werd omgebouwdĀ tot dit bijzonder charmante en kleinschalige hotel. De haven van Ydra op 2Ā minuten lopen.

FACILITEITEN: Receptie, fraaie tuin met oleanders, bougainvillesĀ en cipressen. Zwembad met overdekt terras, ook voor maaltijden.

KAMERS: Diverse: standaard, superior en suites. Alle 23 verschillendĀ ingericht, alle met airco, telefoon en badkamer met bad of douche en toilet.

GOED OM TE WETEN: Bratsera is de naam van het moederschip dat deĀ sponzenduikers gebruikten om uit te rusten. Zeer vriendelijk personeel.
De tevoren geregelde transfers van en haar de haven worden ter plaatseĀ met u afgerekend.

Prijsinformatie

Op dit moment worden alle prijzen voor het nieuwe seizoen ingevoerd. Mocht u al een voorstel willen ontvangen kunt u natuurlijk altijd een aanvraag sturen naar ons.

Prijzen per persoon geldig voor seizoen 2019 (t/m 31/10/19)

Voor alle reizen naar Argo-Saronische eilanden geldt:

U kunt gebruik maken van de lijndienst van Transavia, KLM en Aegean naar Athene. Het is ook mogelijk om vanuit Amsterdam, Eindhoven, Dusseldorf en Brussel naar Athene te vliegen. Vervolgens neemt u de ferry vanuit Piraeus naar de Argo-Saronische Eilanden.Ā De vliegtickets zijn niet inbegrepen in de prijzen.Ā Wij willen u heel het jaar door kunnen laten profiteren van de gunstigste tarieven in de markt op moment van boeken. U profiteertĀ  volop van onze gunstige inkooptarieven en stoelbeschikbaarheid bij diverse luchtvaartmaatschappijen. Alle genoemde prijzen zijn per persoon per nacht (p.p.p.n.) of per persoon per week (p.p.p.w.) in het hotel van uw keuze.

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw reis op maat!

Prijzen voor deze accommodatie zijn op aanvraag.Ā