Wij helpen u graag!

Bel +31 (0) 20 657 5657 of maak een afspraak

Stel een vraag Vraag uw maatwerkofferte aan

LIGGING: Op ongeveer anderhalve kilometer van de haven van Póros en op 150 meter van het Askálistrand. Eleonas is gesitueerd in een prachtige olijfboomgaard. Diverse taverna’s, cafés en bars bevinden zich op ongeveer 150 meter. Bij het strand zijn watersportmogelijkheden.

FACILITEITEN: Zwembad met zonneterras. Gasten kunnen genieten van een drankje of een lichte maaltijd in het gezellige café. Smaakvol ingerichte receptie en openbare ruimtes. Gratis wifi.

KAMERS: Studio’s en appartementen met een balkon. Alle eenheden zijn voorzien van airconditioning, flatscreen-tv, een keuken of kitchenette met een koelkast en een badkamer. Sommige hebben een zithoek.

GOED OM TE WETEN: Wij beschouwen Eleonas als de beste keuze voor een verblijf op Póros.

Prijsinformatie

Op dit moment worden alle prijzen voor het nieuwe seizoen ingevoerd. Mocht u al een voorstel willen ontvangen kunt u natuurlijk altijd een aanvraag sturen naar ons.

Prijzen per persoon geldig voor seizoen 2019 (t/m 31/10/19)

Voor alle reizen naar Argo-Saronische eilanden geldt:

U kunt gebruik maken van de lijndienst van Transavia, KLM en Aegean naar Athene. Het is ook mogelijk om vanuit Amsterdam, Eindhoven, Dusseldorf en Brussel naar Athene te vliegen. Vervolgens neemt u de ferry vanuit Piraeus naar de Argo-Saronische Eilanden. De vliegtickets zijn niet inbegrepen in de prijzen. Wij willen u heel het jaar door kunnen laten profiteren van de gunstigste tarieven in de markt op moment van boeken. U profiteert  volop van onze gunstige inkooptarieven en stoelbeschikbaarheid bij diverse luchtvaartmaatschappijen. Alle genoemde prijzen zijn per persoon per nacht (p.p.p.n.) of per persoon per week (p.p.p.w.) in het hotel van uw keuze.

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw reis op maat!

Prijzen voor deze accommodatie zijn op aanvraag.