Wij helpen u graag!

Bel +31 (0) 20 657 5657 of maak een afspraak

Stel een vraag Vraag uw maatwerkofferte aan

Ligging; Het hotel is ideaal gelegen in het centrum van Athene, op steenworp afstand van de Akropolis en het oude centrum van Athene, Plaka.

Faciliteiten; Dit unieke, moderne hotel biedt u uitgebreide luxe faciliteiten waaronder uitstekend restaurant, bar, Roof Garden en een fitnesscentrum.

Accommodatie; Mooie ontspannende kamers uitgerust met de nieuwste voorzieningen en uitzonderlijke faciliteiten waaronder; Balkon, TV, Thee & koffie faciliteiten. Alle kamers zijn geluidsdicht en ingericht met lichte kleuren.

Goed om te weten; Nabij het hotel toegang tot het uitgebreide metro netwerk van Athene.

Prijsinformatie

Op dit moment worden alle prijzen voor het nieuwe seizoen ingevoerd. Mocht u al een voorstel willen ontvangen kunt u natuurlijk altijd een aanvraag sturen naar ons.

Prijzen per persoon geldig voor seizoen 2019 (t/m 31/10/19)

Voor alle reizen naar Athene geldt:

U kunt gebruik maken van de lijndienst van Transavia, KLM en Aegean naar Athene. Het is mogelijk om vanuit Amsterdam, Eindhoven, Düsseldorf en Brussel naar Athene te vliegen. De vliegtickets zijn niet inbegrepen in de prijzen. Wij willen u heel het jaar door kunnen laten profiteren van de gunstigste tarieven in de markt op moment van boeken. U profiteert volop van onze gunstige inkooptarieven en stoelbeschikbaarheid bij diverse luchtvaartmaatschappijen. Alle genoemde prijzen zijn per persoon per nacht (p.p.p.n.) of per persoon per week (p.p.p.w.) in de accommodatie van uw keuze, op basis van logies of logies & ontbijt.

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw reis op maat!

Prijzen voor deze accommodatie zijn op aanvraag.