Wij helpen u graag!

Bel +31 (0) 20 657 5657 of maak een afspraak

Stel een vraag Vraag uw maatwerkofferte aan

Ligging; Designhotel in het centrum van Athene. Vanuit het hotel zijn onder andere de Akropolis, de wijk Pláka en het parlementsgebouw op het Sýntagmaplein gemakkelijk te bereiken.

Faciliteiten; Fitnessruimte met sauna, resturant Magenta op de eerste verdieping (Grieks-mediterrane keuken), waar tevens het ontbijt wordt geserveerd. Op het dakterras bevindt zich het zwembad en de Air Lounge bar met uitzicht op de Akropolis.

Accommodatie; De stijlvolle kamers zijn ingericht met accessoires van bekende ontwerpers als Philippe Starck. Verschillende kamertypes: suites, executive- en standaardkamers. Sommige kamers beschikken over een balkon en een aantal kamers biedt uitzicht op de Akropolis.

Goed om te weten; Kleurrijk designhotel.

Prijsinformatie

Op dit moment worden alle prijzen voor het nieuwe seizoen ingevoerd. Mocht u al een voorstel willen ontvangen kunt u natuurlijk altijd een aanvraag sturen naar ons.

Prijzen per persoon geldig voor seizoen 2019 (t/m 31/10/19)

Voor alle reizen naar Athene geldt:

U kunt gebruik maken van de lijndienst van Transavia, KLM en Aegean naar Athene. Het is mogelijk om vanuit Amsterdam, Eindhoven, Düsseldorf en Brussel naar Athene te vliegen. De vliegtickets zijn niet inbegrepen in de prijzen. Wij willen u heel het jaar door kunnen laten profiteren van de gunstigste tarieven in de markt op moment van boeken. U profiteert volop van onze gunstige inkooptarieven en stoelbeschikbaarheid bij diverse luchtvaartmaatschappijen. Alle genoemde prijzen zijn per persoon per nacht (p.p.p.n.) of per persoon per week (p.p.p.w.) in de accommodatie van uw keuze, op basis van logies of logies & ontbijt.

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw reis op maat!

Prijzen voor deze accommodatie zijn op aanvraag.