Wij helpen u graag!

Bel +31 (0) 20 657 5657 of maak een afspraak

Stel een vraag Vraag uw maatwerkofferte aan

Ligging; Gemakkelijk bereikbaar aan een doorgaande weg even buiten het centrum (5 minuten met taxi) van de stad. Hotelbus naar Syntagma-plein beschikbaar.

Faciliteiten; Zeer royale entree met winkel arcade. Groot zwembad met terras. Diverse restaurants en bars, coffeshop. Spectaculair is het dakterras met uitzicht over de stad en de Akropolis en de ar met terras en barbecuerestaurant.

Accommodatie; Alle kamers met balkon, airconditioning, werkplek met internet aansluiting, satelliet TV en betaal TV. Kluis en mini bar. Badkamer met en bad aparte douche, haardroger.

Bijzonderheden; Overdekte parkeergarage.

Prijsinformatie

Op dit moment worden alle prijzen voor het nieuwe seizoen ingevoerd. Mocht u al een voorstel willen ontvangen kunt u natuurlijk altijd een aanvraag sturen naar ons.

Prijzen per persoon geldig voor seizoen 2019 (t/m 31/10/19)

Voor alle reizen naar Athene geldt:

U kunt gebruik maken van de lijndienst van Transavia, KLM en Aegean naar Athene. Het is mogelijk om vanuit Amsterdam, Eindhoven, Düsseldorf en Brussel naar Athene te vliegen. De vliegtickets zijn niet inbegrepen in de prijzen. Wij willen u heel het jaar door kunnen laten profiteren van de gunstigste tarieven in de markt op moment van boeken. U profiteert volop van onze gunstige inkooptarieven en stoelbeschikbaarheid bij diverse luchtvaartmaatschappijen. Alle genoemde prijzen zijn per persoon per nacht (p.p.p.n.) of per persoon per week (p.p.p.w.) in de accommodatie van uw keuze, op basis van logies of logies & ontbijt.

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw reis op maat!

Prijzen voor deze accommodatie zijn op aanvraag.