Wij helpen u graag!

Bel +31 (0) 20 657 5657 of maak een afspraak

Stel een vraag Vraag uw maatwerkofferte aan

LIGGING: Op loopafstand van de wijk Plaka, de Akropolis en het nieuwe museum. Op slechts 200m van het Syntagmaplein, met in de nabije omgeving stijlvolle cafés en boetieks. De luchthaven van Athene is gemakkelijk te bereiken per metro.

FACILITEITEN: De accommodatie beschikt over 79 kamers. In het gehele gebouw heeft u toegang tot gratis Wi-Fi. Tevens beschikt het hotel over een mediterraans restaurant en een fitnessruimte.

KAMERS: Alle kamers zijn voorzien van een prachtige badkamer met wastafels van massief messing, bamboe vloeren, gratis Wi-Fi en een LCD-TV.

GOED OM TE WETEN: Het hotel was vroeger het Olympic Palace en is herontworpen door de Braziliaanse broers Campana. Tegenwoordig heeft het hotel een modern design, maar bijvoorbeeld de zwart marmeren trap uit de jaren 40 is bewaard gebleven. Teven is het hotel lid van Design Hotels of the World.

Prijsinformatie

Op dit moment worden alle prijzen voor het nieuwe seizoen ingevoerd. Mocht u al een voorstel willen ontvangen kunt u natuurlijk altijd een aanvraag sturen naar ons.

Prijzen per persoon geldig voor seizoen 2019 (t/m 31/10/19)

Voor alle reizen naar Athene geldt:

U kunt gebruik maken van de lijndienst van Transavia, KLM en Aegean naar Athene. Het is mogelijk om vanuit Amsterdam, Eindhoven, Düsseldorf en Brussel naar Athene te vliegen. De vliegtickets zijn niet inbegrepen in de prijzen. Wij willen u heel het jaar door kunnen laten profiteren van de gunstigste tarieven in de markt op moment van boeken. U profiteert volop van onze gunstige inkooptarieven en stoelbeschikbaarheid bij diverse luchtvaartmaatschappijen. Alle genoemde prijzen zijn per persoon per nacht (p.p.p.n.) of per persoon per week (p.p.p.w.) in de accommodatie van uw keuze, op basis van logies of logies & ontbijt.

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw reis op maat!

Prijzen voor deze accommodatie zijn op aanvraag.