Wij helpen u graag!

Bel +31 (0) 20 657 5657 of maak een afspraak

Stel een vraag Vraag uw maatwerkofferte aan

Ligging; Gelegen op Panepistimiou Avenue, in het hart van het historische en commerciële centrum. Het hotel is op loopafstand van de belangrijkste historische en culturele gebouwen en het nachtleven van Athene. Vanuit het hotel zijn alle vormen van openbaar vervoer goed bereikbaar.

Faciliteiten; Receptie,  lobby, versierd met prachtige ingelegde mozaïeken met thema's uit de Griekse geschiedenis, "La Brasserie" restaurant, de "Olive Garden" bar/ restaurant op het dak terras van het hotel met een prachtig uitzicht over Athene.

Accommodatie; Verschillende typen kamers die onlangs zijn gerenoveerd. Suites, executive kamers, superior kamers en standaard kamers, allen voorzien van geïntegreerde communicatie en entertainmentsysteem, laptopaansluiting, fax modems en satelliet-tv, kluisje, minibar, airconditioning en luxueuze badkamers.

Goed om te weten; Zeer goede prijs kwaliteits verhouding.

Prijsinformatie

Op dit moment worden alle prijzen voor het nieuwe seizoen ingevoerd. Mocht u al een voorstel willen ontvangen kunt u natuurlijk altijd een aanvraag sturen naar ons.

Prijzen per persoon geldig voor seizoen 2019 (t/m 31/10/19)

Voor alle reizen naar Athene geldt:

U kunt gebruik maken van de lijndienst van Transavia, KLM en Aegean naar Athene. Het is mogelijk om vanuit Amsterdam, Eindhoven, Düsseldorf en Brussel naar Athene te vliegen. De vliegtickets zijn niet inbegrepen in de prijzen. Wij willen u heel het jaar door kunnen laten profiteren van de gunstigste tarieven in de markt op moment van boeken. U profiteert volop van onze gunstige inkooptarieven en stoelbeschikbaarheid bij diverse luchtvaartmaatschappijen. Alle genoemde prijzen zijn per persoon per nacht (p.p.p.n.) of per persoon per week (p.p.p.w.) in de accommodatie van uw keuze, op basis van logies of logies & ontbijt.

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw reis op maat!

Prijzen voor deze accommodatie zijn op aanvraag.