Wij helpen u graag!

Bel +31 (0) 20 657 5657 of maak een afspraak

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen
Stel een vraag Vraag uw maatwerkofferte aan

Ligging; Aan het einde van het authentieke bergdorpje Megalo Papingo, op wanderafstand van de beroemde Vikoskloof. De nauwe keienstraatjes lopen nogal steil op, maar het guesthouse is te bereiken met de auto.

Faciliteiten; Apart gebouw met receptie, veranda en tevens ruimte voor het zeer verzorgde ontbijt. Gezellige ruimte met diverse zitjes en openhaard, houten plafond en dito vloer. Inrichting is zeer sfeervol, aangenaam na een dag bergwandelen.

Accommodatie; Een tweede gebouw met verdieping heeft twee-, drie- en vierpersoonskamers, allen met eigen toegangsdeuren. Ook sfeervolle twee- en driekamerappartementen, met keuken en openhaard.

Goed om te weten; Ontspannen familiehotel, geleid door vader en zoon in een gezellig bergdorpje met een bijzondere natuurijke omgeving. Zeer verzorgd ontbijt. Veel insidertips over de omgeving.

Prijsinformatie

Op dit moment worden alle prijzen voor het nieuwe seizoen ingevoerd. Mocht u al een voorstel willen ontvangen kunt u natuurlijk altijd een aanvraag sturen naar ons.

Prijzen per persoon geldig voor seizoen 2019 (t/m 31/10/19)

Voor alle reizen naar Epirus - Zagoria geldt:

U kunt gebruik maken van de wekelijkse charter van Transavia rechtstreeks naar Preveza op dinsdag en zaterdag. De vliegtickets zijn niet inbegrepen in de prijzen. Wij willen u heel het jaar door kunnen laten profiteren van de gunstigste tarieven in de markt op moment van boeken. U profiteert  volop van onze gunstige inkooptarieven en stoelbeschikbaarheid bij diverse luchtvaartmaatschappijen. Alle genoemde prijzen zijn per persoon per nacht (p.p.p.n.) of per persoon per week (p.p.p.w.) in de accommodatie van uw keuze, op basis van logies of logies & ontbijt. 

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw reis op maat!

Prijzen voor deze accommodatie zijn op aanvraag.