Wij helpen u graag!

Bel 020-657 5657 of maak een afspraak.

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen
Stel een vraag Vraag uw maatwerkofferte aan

Ultieme Griekse charme

De ultieme charme van Griekenland vindt u op Kefalonia. De traditionele Venetiaanse gebouwen en de vrolijk gekleurde huizen sieren het straatbeeld van Fiskárdo. Hier ontdekt u het echte Griekse leven en de authentieke keuken. Sfeerproeven doet u bij voorkeur aan de gezellige haven met terrasjes, prachtig uitzicht over zee en mooie jachten die u bij een oord als dit mag verwachten. Voor eindeloos strandgenot is Myrthos de aangewezen plek op het eiland. Kefalonia is een eiland om te ontdekken; prachtige stranden, heerlijke verse vis en de wijngaarden in het binnenland laten u elke dag weer genieten.

Het Emelisse Art Hotel & het Perantzada Art Hotel zijn complementair aan elkaar. Ze behoren tot dezelfde familie die veel oog voor detail heeft en veel persoonlijke aandacht geeft. Het Emelisse Art Hotel ligt op luttele minuten lopen van de pittoreske haven van Fiskárdo en is verdeeld over meerdere gebouwen rondom het zwembad en het hoofdgebouw. Romantiek en design zijn aan dit kunstzinnige hotel wel toevertrouwd. Een verblijf in het hotel kan worden afgewisseld met een paar dagen in het artistieke Perantzada Art Hotel op buureiland Itháka. Kleinschalig, in een lichtblauw neoklassiek gebouw uit de 19de eeuw, vindt u hier alle rust die u nodig heeft. Vanuit het smalle straatje achter de haven bent u overigens in een mum van tijd bij de diverse taverna’s voor het goede Griekse leven. Een transfer tussen beide hotels kan in stijl: een speedboot brengt u naar uw plaats van bestemming.

LIGGING: Dit jonge hotel ligt in een smal straatje direct achter de haven van Vathý op loopafstand van diverse taverna’s aan de kade.

FACILITEITEN: Zowel in de kamers als in de publieke ruimte vindt u met zorg uitgekozen schilderijen, meubilair en tapijten van hedendaagse kunstenaars. Het uitzicht van de terrassen en de door bekende binnenhuisarchitecten gecreëerde hoeken en zitjes dragen bij aan een rustgevende sfeer. Klein zwembad met terras.

KAMERS: Het hotel heeft 19 kamers, alle in eigen stijl en kleuren. Alle kamers beschikken over airco, satelliet-tv, minibar, kluisje, internetverbinding, fax, en een zeer verzorgde badkamer met douche en een selectie Korres-cosmetica.

GOED OM TE WETEN: Het lichtblauwe, neoklassieke gebouw is ontworpen door de negentiende-eeuwse architect Ernst Schiller. Combinatie van moderne elementen en kunstwerken van prominente kunstenaars. Aan het ontbijt met verse en lokale producten wordt veel aandacht besteed.

Prijsinformatie

Voor alle reizen naar de Ionische Eilanden geldt:

U kunt gebruik maken van de wekelijkse charters van Transavia rechtstreeks naar Preveza/Lefkas, Corfu, Kefalonia en Zakynthos. De vliegtickets zijn niet inbegrepen in de prijzen. Wij willen u heel het jaar door kunnen laten profiteren van de gunstigste tarieven in de markt op moment van boeken. U profiteert  volop van onze gunstige inkooptarieven en stoelbeschikbaarheid bij diverse luchtvaartmaatschappijen. Alle genoemde prijzen zijn per persoon per nacht (p.p.p.n.) of per persoon per week (p.p.p.w.) in de accommodatie van uw keuze, op basis van logies of logies & ontbijt. 

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw reis op maat!

Prijzen voor deze accommodatie is op aanvraag.