Wij helpen u graag!

Bel +31 (0) 20 657 5657 of maak een afspraak

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen
Stel een vraag Vraag uw maatwerkofferte aan

LIGGING: Rustig aan zee op een schiereiland aan de zuidoostkust van het eiland. Uitzicht op het strand van Mikrós Gialós. Póros ligt 4 km over de
weg landinwaarts. Op loopafstand van restaurantjes.

FACILITEITEN: Receptie met lounge en bar. Restaurant. Lift. Zwembad met ligbedden en parasols. Pool bar. Bovendien voor gasten privéstrandje met bar. Gratis wifi.

KAMERS: 17 ruime kamers, alle met ruim balkon of terras met uitzicht over zee. Modern en smaakvol ingericht, moderne badkamer, airco, tv en koelkastje.

GOED OM TE WETEN: De combinatie van deze luxe kleinschalige accommodatie en de prachtige ligging maakt dit een bijzondere bestemming.

Prijsinformatie

Op dit moment worden alle prijzen voor het nieuwe seizoen ingevoerd. Mocht u al een voorstel willen ontvangen kunt u natuurlijk altijd een aanvraag sturen naar ons.

Prijzen per persoon geldig voor zomer 2019 (t/m 31/10/19)

Voor alle reizen naar de Ionische Eilanden geldt:

U kunt gebruik maken van de wekelijkse charters van Transavia rechtstreeks naar Preveza/Lefkas op (di/za), Corfu (wo/za) Kefalonia (di/za) en Zakynthos (wo/za). De vliegtickets zijn niet inbegrepen in de prijzen. Wij willen u heel het jaar door kunnen laten profiteren van de gunstigste tarieven in de markt op moment van boeken. U profiteert  volop van onze gunstige inkooptarieven en stoelbeschikbaarheid bij diverse luchtvaartmaatschappijen. Alle genoemde prijzen zijn per persoon per nacht (p.p.p.n.) of per persoon per week (p.p.p.w.) in de accommodatie van uw keuze, op basis van logies of logies & ontbijt. 

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw reis op maat!

Prijzen voor deze accommodatie is op aanvraag.