Wij helpen u graag!

Bel +31 (0) 20 657 5657 of maak een afspraak

Stel een vraag Vraag uw maatwerkofferte aan

LIGGING: Op de derde vinger van Chalkidikí, bij het plaatsje Ouranoúpolis, aan de grens van de monnikenstaat Athos. Diverse gebouwen verspreid door de tuin met olijfbomen en paden die leiden naar het zwembad en het kiezelstrand.

FACILITEITEN: Heerlijke sfeer en prima service. Een authentieke mix van elegantie en eenvoud. Restaurant met verfijnde Griekse keuken en terras met uitzicht op zee. In het hoofdgebouw de receptie met smaakvolle woonkamer. De houten steiger met ladder bij het strand geeft u makkelijke toegang tot de zee. Stijlvolle bar bij het zwembad.

KAMERS: De witgepleisterde bungalows zijn nauwelijks zichtbaar vanaf het hoofdpad door de groene dennenbomen en de bloeiende tuin. Elke kamer, bungalow en suite is comfortabel, elegant maar
eenvoudig ingericht en voorzien van airco. Vanwege de onthaasting zijn er bewust geen tv’s aanwezig in de kamers.

GOED OM TE WETEN: Eigenaren zijn zeer betrokken. Oog voor detail is overal zichtbaar. Skites houdt culturele evenementen, variërend van klassieke concerten, poëzieavonden en theatervoorstellingen. Skites is lid van de Greek Historic Hotels..

Prijsinformatie

Op dit moment worden alle prijzen voor het nieuwe seizoen ingevoerd. Mocht u al een voorstel willen ontvangen kunt u natuurlijk altijd een aanvraag sturen naar ons

Prijzen per persoon geldig voor seizoen 2019 (t/m 31/10/19)

Voor alle reizen naar Noord Griekenland geldt:

U kunt gebruik maken van de lijndienst Transavia vanuit Amsterdam rechtstreeks naar Thessaloniki, of vanuit Dusseldorf met Air Berlin of Aegean. De vliegtickets zijn niet inbegrepen in de prijzen. Wij willen u heel het jaar door kunnen laten profiteren van de gunstigste tarieven in de markt op moment van boeken. U profiteert  volop van onze gunstige inkooptarieven en stoelbeschikbaarheid bij diverse luchtvaartmaatschappijen. Alle genoemde prijzen zijn per persoon per nacht (p.p.p.n.) of per persoon per week (p.p.p.w.) in de accommodatie van uw keuze, op basis van logies of logies & ontbijt. 

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw reis op maat!

Prijzen voor deze accommodatie zijn op aanvraag.