Wij helpen u graag!

Bel +31 (0) 20 657 5657 of maak een afspraak

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen
Stel een vraag Vraag uw maatwerkofferte aan

Ligging; In het prachtige centrum van de oude stad Nauplion. Elegant en authentiek neoklassiek herenhuis uit de negentiende eeuw. Het Ippoliti Hotel is prachtig gerenoveerd en heeft moderne faciliteiten, maar de traditionele stijl is behouden.

Faciliteiten; Warm ingerichte receptie en lounge. Restaurant voor ontbijt met eigen gerechten. Zwembad van klein formaat en tuin. Ontbijt is ook mogelijk op de kamer.

Accommodatie; Ruime, luxueuze kamers en suites. Alle kamers zijn ingericht in een lichte neoklassieke stijl met Toscaanse meubels. Kamers voorzien van alle comfort en luxe, waaronder airco, tv, dvd-speler, Wi-Fi en mooi ingerichte badkamer.

Goed om te weten; Warme atmosfeer en medewerkers die ervoor zorgen dat u zich meteen thuis voelt.

Prijsinformatie

Op dit moment worden alle prijzen voor het nieuwe seizoen ingevoerd. Mocht u al een voorstel willen ontvangen kunt u natuurlijk altijd een aanvraag sturen naar ons.

Prijzen per persoon geldig voor seizoen 2019 (t/m 31/10/19)

Voor alle reizen naar Peloponnesos geldt:

U kunt gebruik maken van de lijndienst van Transavia of KLM naar Athene of wekelijks per charter van Transavia rechtstreeks naar Kalamata op (ma/za). De vliegtickets zijn niet inbegrepen in de prijzen. Wij willen u heel het jaar door kunnen laten profiteren van de gunstigste tarieven in de markt op moment van boeken. U profiteert  volop van onze gunstige inkooptarieven en stoelbeschikbaarheid bij diverse luchtvaartmaatschappijen. Alle genoemde prijzen zijn per persoon per nacht (p.p.p.n.) of per persoon per week (p.p.p.w.) in de accommodatie van uw keuze, op basis van logies of logies & ontbijt.

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw reis op maat!

Prijzen voor deze accommodatie zijn op aanvraag.