Wij helpen u graag!

Bel +31 (0) 20 657 5657 of maak een afspraak

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen
Stel een vraag Vraag uw maatwerkofferte aan

LIGGING: Klein familiehotel, tegen rots gebouwd aan de haven, met een prachtig uitzicht over haven en dorp Patitíri. Ondanks hoge ligging is hotel gemakkelijk te bereiken.

FACILITEITEN: Middelpunt is dakterras, voor het ontbijtbuffet en als huiskamer en bar gedurende dag en avond. U wordt ontvangen met drankje en welkomstenvelop met informatie.

KAMERS: 14 kamers en 6 studio’s met een eenvoudig keukengedeelte. De kamers zijn geschikt voor 2 personen met tweepersoonsbed of aparte bedden. Airco of centrale verwarming, koelkast, telefoon, kluisje en wifi. De knusse badkamer heeft een douche en toilet.

GOED OM TE WETEN: Hele jaar open.

Prijsinformatie

Op dit moment worden alle prijzen voor het nieuwe seizoen ingevoerd. Mocht u al een voorstel willen ontvangen kunt u natuurlijk altijd een aanvraag sturen naar ons.

Prijzen per persoon geldig voor seizoen 2019 (t/m 31/10/19)

Voor alle reizen naar de Sporaden geldt:

U kunt gebruik maken van de charter van Transavia rechtstreeks naar Skiathos (ma) en Volos (vr). De vliegtickets zijn niet inbegrepen in de prijzen. Wij willen u heel het jaar door kunnen laten profiteren van de gunstigste tarieven in de markt op moment van boeken. U profiteert  volop van onze gunstige inkooptarieven en stoelbeschikbaarheid bij diverse luchtvaartmaatschappijen. Alle genoemde prijzen zijn per persoon per nacht (p.p.p.n.) of per persoon per week (p.p.p.w.) in het hotel van uw keuze, op basis van logies of logies & ontbijt.

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw reis op maat!

Prijzen voor deze accommodatie zijn op aanvraag.