Wij helpen u graag!

Bel +31 (0) 20 657 5657 of maak een afspraak

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen
Stel een vraag Vraag uw maatwerkofferte aan

LIGGING: Luxueuze accommodatie op 200 meter van het prachtige strand van Koukounariés in het zuidwesten van Skíathos. Op 12 kilometer van Skíathos-Stad, dat met frequent pendelend openbaar vervoer goed te bereiken is.

FACILITEITEN: Receptie met lounge, restaurants, zwembad met pool bar en kinderzwembad. Aparte kinderspeelplaats.

KAMERS: Elegant ingerichte kamers met moderne faciliteiten, waaronder flatscreen-tv, gratis wifi en airconditioning. Diverse kamertypen, zoals tweepersoonskamers, junior suites en familiesuites.

GOED OM TE WETEN: Dit hotel is zeer geschikt voor (jonge) gezinnen. Mogelijkheden voor duiklessen en voor paardrijden op het strand.

Prijsinformatie

Op dit moment worden alle prijzen voor het nieuwe seizoen ingevoerd. Mocht u al een voorstel willen ontvangen kunt u natuurlijk altijd een aanvraag sturen naar ons.

Prijzen per persoon geldig voor seizoen 2019 (t/m 31/10/19)

Voor alle reizen naar de Sporaden geldt:

U kunt gebruik maken van de charter van Transavia rechtstreeks naar Skiathos (ma) en Volos (vr). De vliegtickets zijn niet inbegrepen in de prijzen. Wij willen u heel het jaar door kunnen laten profiteren van de gunstigste tarieven in de markt op moment van boeken. U profiteert  volop van onze gunstige inkooptarieven en stoelbeschikbaarheid bij diverse luchtvaartmaatschappijen. Alle genoemde prijzen zijn per persoon per nacht (p.p.p.n.) of per persoon per week (p.p.p.w.) in het hotel van uw keuze, op basis van logies of logies & ontbijt.

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw reis op maat!

Prijzen voor deze accommodatie zijn op aanvraag.