Wij helpen u graag!

Bel +31 (0) 20 657 5657 of maak een afspraak

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen
Stel een vraag Vraag uw maatwerkofferte aan

LIGGING: Op een helling die leidt naar het privéstrand. Op ongeveer 500 meter van het dorp Pánormos, in het westen van Skópelos, waar u ook een aantal traditionele restaurants vindt. In ongeveer 35 minuten bent u met de bus in Skópelos-Stad.

FACILITEITEN: Het complex telt 8 gebouwen en is ontworpen in de lokale architectuur. Receptie, een ruime zithoek, internetvoorzieningen, bar, restaurant, zwembad met poolbar.

KAMERS: 42 kamers en 10 maisonnettes, omgeven door een mooie tuin. Alle kamers en maisonnettes zijn traditioneel ingericht en uitgerust met
een koelkastje, airco, plafondventilator en balkon.

GOED OM TE WETEN: Het hotel heeft een prachtig privéstrand.

Prijsinformatie

Op dit moment worden alle prijzen voor het nieuwe seizoen ingevoerd. Mocht u al een voorstel willen ontvangen kunt u natuurlijk altijd een aanvraag sturen naar ons.

Prijzen per persoon geldig voor seizoen 2019 (t/m 31/10/19)

Voor alle reizen naar de Sporaden geldt:

U kunt gebruik maken van de charter van Transavia rechtstreeks naar Skiathos (ma) en Volos (vr). De vliegtickets zijn niet inbegrepen in de prijzen. Wij willen u heel het jaar door kunnen laten profiteren van de gunstigste tarieven in de markt op moment van boeken. U profiteert  volop van onze gunstige inkooptarieven en stoelbeschikbaarheid bij diverse luchtvaartmaatschappijen. Alle genoemde prijzen zijn per persoon per nacht (p.p.p.n.) of per persoon per week (p.p.p.w.) in het hotel van uw keuze, op basis van logies of logies & ontbijt.

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw reis op maat!

Prijzen voor deze accommodatie zijn op aanvraag.