Wij helpen u graag!

Bel +31 (0) 20 657 5657 of maak een afspraak

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen
Stel een vraag Vraag uw maatwerkofferte aan

LIGGING: Aan de rand van de havenbaai van SkĆ³pelos-Stad. Vanaf de rotsenĀ zwemmen in zee, eerste strandje al op 100 meter. Centrum op 10 minutenĀ lopen, onderweg tavernaā€™s en bars.

FACILITEITEN: Apart gebouwtjeĀ met receptie. Wifi. Centraal gelegen bar met restaurant Agioli. Beide geheleĀ dag open voor ontbijt, lunch, diner, snacks en drankjes. Twee zwembadenĀ met ligbedden en parasols. Tennisbaan gratis.

ACCOMMODATIE: Studioā€™s,Ā junior suites, executive suites. Alle met keuken, waterkoker, airco, satelliettv,Ā kluisje en directe telefoonlijn. De badkamer met bad of douche.

GOED OM TE WETEN: Het Agioli restaurant is satelliet van gelijknamigĀ hotel-restaurant in ThessalonĆ­ki die twee keer de Griekse Gourmet Award
in de wacht sleepte.

Prijsinformatie

Op dit moment worden alle prijzen voor het nieuwe seizoen ingevoerd. Mocht u al een voorstel willen ontvangen kunt u natuurlijk altijd een aanvraag sturen naar ons.

Prijzen per persoon geldig voor seizoen 2019 (t/m 31/10/19)

Voor alle reizen naar de Sporaden geldt:

U kunt gebruik maken van de charter van Transavia rechtstreeks naar Skiathos (ma) en Volos (vr). De vliegtickets zijn niet inbegrepen in de prijzen. Wij willen u heel het jaar door kunnen laten profiteren van de gunstigste tarieven in de markt op moment van boeken. U profiteertĀ  volop van onze gunstige inkooptarieven en stoelbeschikbaarheid bij diverse luchtvaartmaatschappijen. Alle genoemde prijzen zijn per persoon per nacht (p.p.p.n.) of per persoon per week (p.p.p.w.) in het hotel van uw keuze, op basis van logies of logies & ontbijt.

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw reis op maat!

Prijzen voor deze accommodatie zijn op aanvraag.