Griekenland à la carte 2016 

Alstublieft. Met veel enthousiasme presenteren wij het Griekenland van Polyplan Reizen. Deze gerestylede brochure staat boordevol verse ingrediënten voor een droomvakantie in Griekenland. Met smaakvolle hotelsuggesties, bezienswaardigheden en insidertips. Met voorbeelden voor autorondreizen en eilandenreizen (Eiland-Hoppen). Ideeën voor excursies en activiteiten. Combinaties als strand & cultuur, Athene & luxueus cruisen, wellness & golf. Deze brochure kunt u lezen als een receptenboek voor fijnproevers. Aan voorgekookte pakketreizen doen wij niet. U bepaalt tenslotte zelf hoe uw ideale vakantie eruitziet. Onze rol is die van adviseur. Als geen ander weten wij wat Griekenland te bieden heeft.

Cyprus à la carte 2016/17

Met trots presenteren wij het Cyprus van Polyplan Reizen. Deze nieuwe brochure voor 2015/16 staat boordevol verse ingrediënten voor een fantastische vakantie in Cyprus. Met smaakvolle hotelsuggesties, bezienswaardigheden en insidertips. Met voorbeelden voor autorondreizen. Ideeën voor excursies en activiteiten. Combinaties als strand & cultuur en wellness & golf. Deze brochure kunt u lezen als een receptenboek voor fijnproevers. Aan voorgekookte pakketreizen doen wij niet. U bepaalt tenslotte zelf hoe uw ideale vakantie eruitziet. Onze rol is die van adviseur. Als geen ander weten wij wat Cyprus te bieden heeft.

Zeilen in Griekenland

Deze brochure biedt een uitgebreide keuze aan zeilmogelijkheden in Griekenland. Bare boat, flottielje, en meezeilen. Als u verder leest in deze brochure zult u kennis maken met de verschillende mogelijkheden en gebieden waarin gezeild kan worden. Elk gebied met eigen en unieke mogelijkheden variërend van gemakkelijk voor de ontspannen, minder ervaren zeiler en wat moeilijker voor de sportieve zeiler. Wat voor allemaal gelijk is, is de sfeer in de schilderachtige haventjes, verborgen baaien en in de haven niet te vergeten de taverna, met dagelijks verse vis, goed voor een hele avond genieten van het vele dat de Griekse keuken te bieden heeft. De zon, de heldere blauwe zee, de wind en vele eilanden zijn elementen die Griekenland zo aantrekkelijk maken om te zeilen. In de ochtendzon het ene haventje verlaten en een nieuw eiland dat opdoemt aan de horizon maakt het zeilen in Griekenland een unieke ervaring.

City Trip Athene

Ontdek het ‘nieuwe’ Athene; Al 2500 jaar is Athene het centrum van Europa. In een rap tempo is zij de afgelopen jaren getransformeerd in een hippe metropool die 24 uur per dag bruist van levenslust. Een stad die iedere bezoeker verrast, want het ‘nieuwe’ Athene is hot en trendy! De Griekse hoofdstad is herboren en biedt het beste uit het heden en het verleden. Naast de talloze culturele highlights, zoals de Akropolis en de Agora worden bezoekers op hun wenken bediend op het gebied van shopping, culinair, uitgaan en beach life. De combinatie van cultuur, lifestyle en ontspanning maakt Athene een verrassende City Trip bestemming voor jong en oud. Als geen ander kent Griekenlandspecialist Polyplan de leukste plekjes van de stad.

Luxury Collection Griekenland & Cyprus

Reizend door Griekenland ontdekten wij de afgelopen 25 jaar de meest bijzondere plekjes voor u. Bijzonder omdat ze fantastisch gelegen zijn of omdat de service en luxe u al het irrelevante laten vergeten. Dat Griekenland veel bestemmingen van ongekende schoonheid kent wisten we natuurlijk al, maar beseften we ons des te meer bij het samenstellen van deze Luxury Collection.
Deze Luxury Collection is een uiting van onze liefde voor Griekenland. Met deze bijzondere bestemmingen zijn tal van reismogelijkheden te bedenken voor u en uw partner, uw gezin, familie, vriendengroep of bedrijf.

Sportieve Jacht - Cruises in Griekenland

Ga in zee met nieuwe vrienden, elegant van haventje naar haventje! Wie eerder heeft gevaren weet het: de wereld ziet er anders uit als je haar vanaf zee beschouwt. Dat geldt zeker voor Griekenland. Als je de eilanden en het vasteland kunt bezoeken vanaf een kleinschalig, gracieus cruisejacht, krijgt het land een extra dimensie. Een Polyplan-dimensie. Met meer van 6000 eilanden en eilandjes, honderden schiereilanden en de grillige kust van het vasteland behoren de Griekse zeeën tot de allermooiste cruisegebieden van de wereld. Geen Europees land heeft zoveel kilometers mediterrane kust om te bewonderen als Griekenland; 15.000. Dat is de afstand van Nederland naar Australië! en wat het nog leuker maakt: aan die kust liggen vele honderden pittoreske havenplaatsjes, elk met eigen karakteristieken en charmes, steeds weer verrassend anders. 

 

 

 

Personalia
Brochure aanvragen
Abonneren op onze nieuwsbrief