Het andere Griekenland 2018

Alstublieft. Met veel enthousiasme presenteren wij het Griekenland van Polyplan Reizen. Deze gerestylede brochure staat boordevol verse ingrediënten voor een droomvakantie in Griekenland. Met smaakvolle hotelsuggesties, bezienswaardigheden en insidertips. Met voorbeelden voor autorondreizen en eilandenreizen (Eiland-Hoppen). Ideeën voor excursies en activiteiten. Combinaties als strand & cultuur, Athene & luxueus cruisen, wellness & golf. Deze brochure kunt u lezen als een receptenboek voor fijnproevers. Aan voorgekookte pakketreizen doen wij niet. U bepaalt tenslotte zelf hoe uw ideale vakantie eruitziet. Onze rol is die van adviseur. Als geen ander weten wij wat Griekenland te bieden heeft.

Zeilen in Griekenland

Deze brochure biedt een uitgebreide keuze aan zeilmogelijkheden in Griekenland. Bare boat, flottielje, en meezeilen. Als u verder leest in deze brochure zult u kennis maken met de verschillende mogelijkheden en gebieden waarin gezeild kan worden. Elk gebied met eigen en unieke mogelijkheden variërend van gemakkelijk voor de ontspannen, minder ervaren zeiler en wat moeilijker voor de sportieve zeiler. Wat voor allemaal gelijk is, is de sfeer in de schilderachtige haventjes, verborgen baaien en in de haven niet te vergeten de taverna, met dagelijks verse vis, goed voor een hele avond genieten van het vele dat de Griekse keuken te bieden heeft. De zon, de heldere blauwe zee, de wind en vele eilanden zijn elementen die Griekenland zo aantrekkelijk maken om te zeilen. In de ochtendzon het ene haventje verlaten en een nieuw eiland dat opdoemt aan de horizon maakt het zeilen in Griekenland een unieke ervaring.

Luxury Collection Griekenland & Cyprus

Reizend door Griekenland ontdekten wij de afgelopen 25 jaar de meest bijzondere plekjes voor u. Bijzonder omdat ze fantastisch gelegen zijn of omdat de service en luxe u al het irrelevante laten vergeten. Dat Griekenland veel bestemmingen van ongekende schoonheid kent wisten we natuurlijk al, maar beseften we ons des te meer bij het samenstellen van deze Luxury Collection.
Deze Luxury Collection is een uiting van onze liefde voor Griekenland. Met deze bijzondere bestemmingen zijn tal van reismogelijkheden te bedenken voor u en uw partner, uw gezin, familie, vriendengroep of bedrijf.

 

 

 

 

Personalia
Brochure aanvragen
Abonneren op onze nieuwsbrief