De godin van de jacht is de naamgeefster van deze eilandenreis langs de minder bekende Cycladen. Als hoedster van de natuur heeft ze zich ook ontfermd over Sýros, Sífnos en Mílos, karakteristieke eilandjes die door de massa met rust zijn gelaten.

Voor meer informatie over de prijzen en de accommodaties: klik hier 

Vlucht Amsterdam - Athene. Transfer naar uw hotel. Ga met metro of te voet naar het centrale Sýntagmaplein. ’s Avonds kunt u genieten van een heerlijk diner in de uitgaanswijk Pláka of wellicht op het hoteldakterras met uitzicht op de Akropolis.

Ga met metro of te voet naar het centrale Sýntagmaplein. ’s Avonds kunt u genieten van een heerlijk diner in de uitgaanswijk Pláka of wellicht op het hoteldakterras met uitzicht op de Akropolis. De klassieke bovenstad is een mooi doel voor de tweede dag.

Transfer naar haven Piraeus en ferry naar Ermoúpoli (‘Hermesstad’) op Sýros, het welvarendste eiland van de Cycladen. U wordt welkom geheten en naar uw hotel vervoerd.

Ermoúpoli heeft twee gezichten: de bovenstad en de benedenstad. Sýros heeft fraaie stranden binnen het bereik van openbaar vervoer. In de haven van Ermoúpoli kunt u smullen van de vis van de dag.

Vervoer naar haven, boot naar Sífnos, aankomst in Kamáres, transfer naar uw hotel. U ontvangt meteen informatie en veertickets naar Mílos.

Op Sífnos kun je alle dagen van het jaar naar een andere kerk of kapel. Het middeleeuwse Kástro is een schoolvoorbeeld van Venetiaanse overheersing. Het archeologisch museum in Apollonía toont vondsten uit die tijd.

Transfer, veertocht naar de haven van Adámas , transfer naar uw hotel. U ontvang meteen tickets voor het laatste ferrytraject.

Mílos is het grootste eiland van de westelijke Cycladen. De Venus van Milo werd er gevonden, nu tentoongesteld in het Louvre in Parijs. Mílos is goed bedeeld met paradijselijke stranden. Tip: dineren in het levendige Pláka.

Transfer naar haven, ferry terug naar Piraeus en aansluitend vervoer naar uw hotel in Athene. Vier ’s avonds het afscheid in Psíri of Pláka.

Vervoer naar het vliegveld. Vlucht Athene - Amsterdam.