Zoals de naam het al zegt, verkent u tijdens deze reis een aantal van de charmante Saronische eilanden. U begint met een nachtje in Athene, waarna u doorreist naar het autovrije sponzen eiland Hydra en zich even helemaal terug in de tijd waant. Vervolgens ontdekt u het groene eiland Poros, dat eigenlijk bestaat uit 2 eilandjes, die door middel van een brug met elkaar verbonden worden. U sluit deze reis af op het grootse eiland in de Saronische Golf, Aegina, dat bekend staat om zijn heerlijke pistache noten.

Voor meer informatie over de prijzen en de accommodaties: klik hier 

Vlucht Amsterdam - Athene. Transfer naar uw Hotel in Athene u ontvangt direct de vaarbiljetten voor het eiland Hydra. 

Transfer naar de haven, veertocht naar het eiland Hydra met aansluitend assistentie voor het dragen van uw koffer naar de accommodatie. 

Hydra is een rotsachtig eiland en er werd eeuwenlang geleefd van de sponzenvisserij. Leuk is een muildiertocht naar het vrouwenklooster. ’s Avonds is de haven zeer levendig, met restaurants en taverna’s.

Boot naar Póros. Transfer naar uw hotel. Het eiland is geliefd bij zeilers vanwege de veilige natuurlijke haven.

Het leukste strand ligt naast het Poros Image Hotel. Ook populair is het strand bij het Sirene Blue Resort. ’s Avonds kunt u in de straatjes genieten van een heerlijk diner. Langs de boulevard kunt u tot in de kleine uurtjes van muziek genieten.

Transfer naar haven, draagvleugelboot naar Aígina (halfuur, met ferry 1 uur). Vervoer naar uw hotel.

Het pistache-eiland heeft leuke stranden bij Perdika en Agia Marina. De Tempel van Aphaia is een must voor cultuurliefhebbers.

Transfer naar haven, boot naar Piraeus, transfer naar de luchthaven van Athene. Vlucht Athene - Amsterdam.