Wij helpen u graag!

Bel +31 (0) 20 657 5657 of maak een afspraak

Wat gaat u beleven?

Tijdens deze minicruise geniet u maximaal van het Griekse eilandgevoel en de unieke ervaring van ‘Griekenland vanaf het water’. Proef de sfeer in het kleurrijke haventje van het Argo-Saronische pistache-eiland Aegina. Daarna zet u koers richting de Cycladen, met de witte kubushuisjes, gekleurde kapelletjes en dé zonsondergang der zonsondergangen op Santorini. Houd uw camera bij de hand, want elk plekje is fotowaardig.

Deze minicruises zijn perfect voor reizigers die willen kennismaken met boetiekcruises en voor wie in korte tijd toch intens het Griekse eilandgevoel wil krijgen. Zowel de 4-daagse als de 5-daagse cruises vertrekken vanuit Athene en varen door de Griekse archipel, met een stop in Aegina, Santorini, Delos en Mykonos en keren daarna weer terug naar Athene. In een paar dagen krijgt u de kans om u onder te dompelen in de Griekse eilandcultuur. Er is voldoende tijd om de verschillende eilanden op uw gemak te verkennen. Proef de sfeer in de haventjes, geniet van de zalige uitzichten en proost bij zonsondergang op een nieuwe dag vol ontdekkingen.


Vanaf € 500 p.p.

Inbegrepen:
Vraag uw maatwerkofferte aan

Van dag tot dag

Dag 1
Vliegreis Amsterdam - Athene
Dag 1.1
Transfer naar de jachthaven Marina Zea (Athene)
Dag 1.2
Varen naar Aegina
Dag 2
Varen naar Santorini
Dag 3
Varen naar Mykonos
Dag 4
Varen naar Athene
Dag 4.1
Transfer naar luchthaven Athene
Dag 4.2
Vliegreis Athene - Amsterdam

Het jacht

Het elegante, klassieke motorjacht Callisto is in 2016 gerenoveerd. De M/Y Callisto biedt de hoogste standaard qua accommodatie, comfort en veiligheid. De openbare ruimtes van het jacht zijn gezellig en royaal, ingericht met rijke stoffen, verfijnd houtwerk, koper, antiek en kunst. De binnen- en buitenruimtes zijn comfortabel en sfeervol. De lounge, bar en de eetzaal op het bovendek dragen bij aan de elegante, stijlvolle sfeer aan oord. ’s Avonds kunt u ontspannen in de lounge van het schip, genieten van een drankje met uitzicht op de sterren of ontspannen met een boek in de bibliotheek met zijn grote ronde ramen. Het jacht beschikt over een breed zonnedek om te zonnebaden en het zwemplateau op de achtersteven van Callisto stelt u in staat om een duik te nemen in de prachtige Griekse baaien.

Prijsinformatie
  • Laagseizoen - vanaf € 500 p.p.
  • Middenseizoen - vanaf € 500 p.p.
  • Hoogseizoen - vanaf € 500 p.p.

Inbegrepen in de prijs
- Hut naar keuze
- Buffetontbijt en lunch of diner
- Koffie, thee, mineraalwater
- Snorkel- en visuitrusting indien voorradig

Niet inbegrepen in de prijs
- Vluchten en/of transfers
- Havengelden ca. € 270 per persoon
- Excursies
- Drankjes, versnaperingen buiten maaltijden
- Persoonlijke uitgaven
- Reserveringskosten: € 35,-
- Bijdrage aan calamiteitenfonds: € 2,50

Bijzonderheden
- In verband met uw veiligheid is de kapitein verplicht de vaarroute en de vaartijden te veranderen als de weersomstandigheden en/of drukte in de bestemmingshaven hem daar aanleiding toe geven.


Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw reis op maat!

De accommodatie aan boord

Alle 17 hutten hebben grote ramen of patrijspoorten. Ze bevinden zich op het bovendek of op het benedendek en zijn smaakvol ingericht met een dubbel bed of aparte bedden. Airco, voldoende bergruimte, radio, muziek en telefoon. Badkamer met douche en toilet. De hutten aan het bovendek hebben eventueel ruimte voor een derde bed.

Rondreis september - oktober 2018 – 6 personen

Van 24 september t/m 4 oktober 2018 hebben wij met Polyplan Reizen een rondreis gemaakt door de Peloponnesos, met een uitstapje naar Athene en de Meteora-kloosters. Wij kijken met plezier terug op deze goed georganiseerde reis, met prima hotels (met name de kleinere hotels met direct contact met de eigenaars) en een goede en uitgebreide reisbeschrijving. Leuk was ook dat Alexander persoonlijk de rondleiding verzorgde in Athene. Naast de “orkaanervaring” op 28 en 29 september, waarbij jullie adequaat hebben gereageerd, overheerst toch het prachtige weer en de schitterende omgeving van het mooie Griekenland. Wij willen jullie hierbij bedanken voor de prima organisatie en uitgebreide verleende service. Een reden om jullie bij vrienden en bekenden van harte aan te bevelen.

Met vriendelijke groeten,
A. Loonstra & reisgezelschap

Uw ideale reis

Deze cruise kunt u goed combineren. Wij adviseren u graag voor een reis op maat!

Bel ons voor advies op maat