Wij helpen u graag!

Bel +31 (0) 20 657 5657 of maak een afspraak

Paradijsjes bij Athene

In een half uurtje van de drukke stad Athene naar de Argo-Saronische eilanden. Vanaf het moment dat u op de (draagvleugel)boot stapt, is het ultieme ontspannen begonnen. Aigina, Poros, Ydra en Spetses zijn de pareltjes vlak bij Athene – allemaal verschillend.

Heerlijk combineren

De Argo-Saronische eilanden kunt u onderling perfect combineren. Wat dacht u van een aantal dagen Athene ontdekken en vervolgens een aantal dagen pleisteren op een van deze eilanden? Of maak eerst een rondreis langs al het moois dat Peloponnesos te bieden heeft. Wij stellen graag de mooiste combinatiereis voor u samen.

Laat u inspireren

Op basis van onze eigen ervaringen en uitgebreide kennis van Griekenland en feedback van onze klanten, hebben wij een aantal reizen samengesteld waarin de Argo-Saronische archipel centraal staat. Deze kunt u direct boeken, aanpassen aan uw eigen wensen of combineren met een rondreis over het vasteland, een aantal dagen golfen of zeilen… aan u de keuze!

  • Per draagvleugelboot reist u in twee uur vanuit Athene naar Spetses, en vanaf dat moment kan het grote genieten beginnen. U proeft de sfeer op de vier totaal verschillende eilanden, geniet van de lokale lekkernijen en maakt kennis met een van de meest lieflijke eilandengroepen van Griekenland.
    Inbegrepen:
    Vanaf € 0 p.p.

De Argo-Saronische eilanden zijn overzichtelijk, lieflijk en allemaal anders. Koop vers fruit op de bootjesmarkt in het kleurrijke haventje van Aigina-stad, de hoofdstad van het pistache-eiland. Geniet van schilderachtig en romantisch autovrij Ydra: pleisterplaats van kunstenaars. Poros is begrachtig, Spetses groen en elegant, beide met uitzicht op Peloponnesos. Stuk voor stuk heerlijke eilanden waar ontspannen als vanzelf gaat.

Lees meer over deze eilandengroep

Heerlijke accommodaties

Onze accommodaties op de Argo-Saronische  eilanden zijn kleinschalig en lieflijk, en variëren van authentiek tot luxe. Alle in de lokale stijl  gebouwd én gerund: proef de sfeer van deze eilanden en ervaar de gastvrijheid van de eilandbewoners.

Accommodaties Argo-Saronische eilanden

Heerlijke appartementen met zwembad

Griekse gastvrijheid in uw traditionele hotel

Kom tot rust in een van de bijzondere boetiek hotels

Uw reis op maat? Bel of vraag een offerte aan