Polyplan Rezien spant zich graag tot het uiterste in als het gaat om het organiseren van uw incentive- of groepsreis. We zorgen ervoor dat de door u gewenste programma-elementen op bijvoorbeeld sportief, educatief of commercieel gebied op geraffineerde en verrassende wijze in de reis wordt verpakt. Dat alles met slechts één doel voor ogen: uw doelstellingen bereiken. Om u een idee te geven van ons aanbod hebben wij hieronder een aantal mogelijkheden voor u uitgewerkt. Het spreekt voor zich dat elke aanvulling of aanpassing mogelijk is.

Beloningsreizen; Het behalen van resultaten is belangrijk voor het succes van uw onderneming. Beloon uw medewerkers in de vorm van een reis. Dit is een effectieve manier om uw dankbaarheid tot uiting te brengen en zal de motivatie alleen maar vergroten.

Motivatiereizen; Motiveer uw medewerkers of distributeurs bij het behalen van hun doelstelling. Een beproefde methode is hen als groep op stap te sturen naar een bijzondere locatie en hen te verbazen met een stimulerend programma.

Groepsreizen; Samen op reis betekent samen genieten. Onderneem met uw collega's, vrienden, clubgenoten of sportmaatjes een speciale reis die leidt tot een prachtige, gedeelde ervaring.

Dealerreizen; Maak een spectaculaire reis om uw topdealers op spraakmakende wijze te belonen, zonder uw product uit het oog te verliezen. Een dealerreis is een investering die zichzelf met gemak terugverdient.

Jubileumreizen; Leg uw personeel of uw klanten in de watten wanneer u iets te vieren heeft, dat verhoogt de betrokkenheid aanzienlijk. Een bijzondere, gezamenlijke reis waar inspanning en ontspanning perfect op elkaar aansluiten, blijft nog lang leven in de herinnering.

Personeelsreizen; Maak van uw personeelsavond een personeelsweekend. Kies een uitdagende bestemming, dito programma en geef uw medewerkers de kans elkaar eens van een heel andere kant te leren kennen.

Congresreizen en directievergaderingen; Een geslaagde combinatie van werk en ontspanning, inhoud en uitstraling en dat op de meest uiteenlopende bestemmingen over de hele wereld. Maak van uw congres of vergadering een succes door deze ingrediënten samen te voegen.

Themareizen; Maak van bijvoorbeeld de lancering van uw nieuwe product of dienst een unieke ervaring voor uzelf en uw gasten door dit op commercieel effectieve wijze aan een reis te koppelen. Zij zullen dit niet snel vergeten.

Kennis- en gedragsreizen; Een nieuw product vraagt om een nieuwe verkooptechniek. Een fusie brengt de nodige spanning met zich mee, u wilt de teamspirit optimaliseren. Combineer deze uitdagingen met een doelgerichte reis, die zijn vruchten zeker af zal werpen. Polyplan Reizen werkt in dit soort gevallen nauw samen met www.skalatraining.nl, een gespecialiseerd trainingsbureau.