Zeil- en strandvakantie

Heb je er wel eens gedacht om een zeilvakantie met een strandvakantie te combineren?'n Weekje lekker luieren aan het strand en met de Onan de andere Ionische eilanden ontdekken. Op Zakynthos zijn er talloze mogelijkheden om je zeil/strandvakantie geheel naar wens in te vullen. Van eenvoudige tot 5 sterren hotels, appartementen, maar ook villa's met eigen zwembad ver weg van het massa-toerisme. Boek een charter voor 2 weken, waarvan 1 week met accommodatie en de resterende dagen kom je lekker met ons zeilen langs de andere Ionische eilanden.  Vanuit Nederland bieden wij in Zakynthos talloze arrangementen aan. Neem contact met ons op en wij denken met je mee.

Zeilen met het hele gezin

Ook voor kinderen is zo’n vakantie op de Onan een ware belevenis. Zwemmen, snorkelen, vissen of zelf zo’n grote boot besturen, op de Onan hoef je je geen moment te vervelen. Door z’n gewicht van 40 ton en lengte van 23 meter is de Onan een zeer stabiel en veilig schip waarop kinderen heel goed uit de voeten kunnen.

Ook voor 2 gezinnen biedt de Onan meer dan genoeg ruimte. Voor de kleintjes zelf graag zwemvestjes meenemen.

Zeilvakantie collectief

Varen met de Onan is een fantastische manier om iets bijzonders te ondernemen of te vieren: huwelijksreis, verjaardag, jubileum, vele jaren samen, teambuilding of er "gewoon" tussenuit met het hele gezin of met een groep vrienden.Ook voor 2 families is er op de Onan meer dan genoeg plaats. 

Het schip is bij uitstek geschikt om in overleg met de schipper een passende zeilvakantie samen te stellen. Boekingen met een groep, zeiltocht tot max. 12 personen per keer.

Zeilvakantie individueel

Met ONANCHARTERS kun je ook "MEEZEILEN" op de Onan. In juni en september organiseren wij meezeiltochten voor die mensen die niet het hele schip willen afhuren, maar samen met anderen met ons mee willen varen.

Meezeilen betekent dat je zelfstandig of met je eigen groepje inscheept. Wij begeleiden je op je zeiltocht. Er wordt een avontuurlijke tocht gezeild waarbij verschillende eilanden, haventjes en baaien de revue passeren. Alleen "het onderweg zijn" is al puur genieten. In iedere groep ontstaat vanzelf een gezellige, eigen sfeer.