Wij begeleiden je op je zeiltocht. Er wordt een avontuurlijke tocht gezeild waarbij verschillende Griekse eilanden, haventjes en baaien de revue passeren. Alleen het onderweg zijn is al puur genieten. Natuurlijk is er naast het zeilen alle tijd om lekker te luieren, flaneren, zwemmen of snorkelen.

Actief meezeilen

Wil je actief meezeilen, iets over zeilen leren of gewoon lekker snorkelen en in de zon op het voordek liggen? Dan is dit jouw zeilvakantie!

De aankomst- en vertrek

Let op: De verblijfweken kunnen wij niet helemaal definiëren omdat wij je verblijf zoveel mogelijk willen laten aansluiten op de beschikbare vluchten naar Griekenland.

Zeil vakantie collectief boeken (huur van het gehele schip)

Varen met de Onan is een fantastische manier om iets bijzonders te ondernemen of te vieren; huwelijksreis, verjaardag, jubileum, vele jaren samen, teambuilding of er "gewoon" tussenuit met het hele gezin of vrienden. Ook voor 2 families is er op de Onan meer dan genoeg plaats. Het schip is bij uitstek geschikt om in overleg met de schipper een passende zeilvakantie samen te stellen tot max. 12 gasten.

Prijzen en data: collectief boeken

Prijs per week,

Gehele schip

met schipper

April Mei Juni Juli Aug. Sept. Okt. Nov.
€ 2500 € 3000 € 3250 € 3500 € 3500 € 3000  € 2750  € 2200

Individueel boeken - meezeilen

Je boekt een kooi en zeilt dan het schip met maximaal 7 andere gasten.

Meezeilen betekent dat je niet het gehele schip huurt, maar dat je voor jezelf een plek aan boord van de Onan reserveert. Er zeilen dus ook andere mensen mee, tot een maximum van 8 personen. Wil je dus op vakantie met anderen, dan is dit een ideale gelegenheid om met nieuwe vrienden en vriendinnen kennis te maken.

Boek je als stel of als vriendenpaar dan kun je in overleg met ons vooraf  ook een cabine/hut reserveren. Je kunt zowel voor één als voor twee weken boeken, waarin een in gezamenlijk overleg zeer gevarieerde reis wordt gezeild langs de vele eilanden.

"Meezeilen" betekent dus niet persé dat je zelf ook actief bij het zeilen betrokken "moet" zijn. Ook als je gewoon relaxed van de zon en de zee genieten wilt, zul je je bij ons aan boord zeer goed thuis voelen.

In mei, juni, september en oktober wordt de mogelijkheid geboden om op de Onan een plek te boeken.

De prijs voor een individuele boeking bedraagt € 425,- per week.

Bij de prijs inbegrepen:

- Accommodatie aan boord

- Diensten van ervaren schipper

- Gebruik van bijboot, genaker

- Bedlinnen

Niet bij de prijs inbegrepen:

- Reis naar Griekenland.

- Eten en drinken aan boord of aan de wal

- Brandstof, havengelden en eindschoonmaak

- Evt. excursies