Je hoeft alleen maar ja te zeggen, wij regelen de details. 

Waar kun je de liefde voor elkaar nu beter bezegelen dan in het land van de romantiek? Griekenland maakt de mooiste dagen van je leven onvergetelijk. Zeg ja tegen elkaar in de ‘Mamma Mia-kapel’ op Skópelos. Vier je huwelijksfeest met je familie en vrienden onder de stralende zon en de sterrenhemel boven Santoríni. Of beleef de mooiste dagen van je leven intiem, met z’n tweetjes op een strand op Lesbos, Chalkidikí of Kreta. 

Polyplan Reizen organiseert al 25 jaar trouwerijen, huwelijksreizen en jubilea in Griekenland. Dat doen we met veel plezier. Wij vinden niets leuker dan onze kennis en ervaring in te zetten om het belangrijkste feest van je leven ook echt een feest te laten zijn. Als ervaren wedding planners en ceremoniemeesters beloven we dat Griekenland je met open armen zal ontvangen. 

Wij weten de mooiste trouwlocaties, in traditionele bergdorpjes, op trendy beaches. Wij zijn vertrouwd met de procedures, het papierwerk en de geestelijken voor de inzegening. Wij kennen de ideale routes voor huwelijksreizen, over zee en over land. Maar bovenal luisteren we zorgvuldig naar persoonlijke wensen. Of het nu een reis voor jullie samen betreft, of een feest met 200 genodigden. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de details is georganiseerd en genieten vervolgens op de achtergrond stilletjes mee. 

Je hoeft alleen maar ja te zeggen. Wij regelen de details. Tot in perfectie.