Wij helpen u graag!

Bel +31 (0) 20 657 5657 of maak een afspraak

Vind uw reis

Rondreizen

 • Tijdens deze veelzijdige citytrip krijgt u een uniek inkijkje in de stad Athene. Hoogtepunt is de wandeling langs de hoogtepunten en bezienswaardigheden van de stad, onder begeleiding van BNR-reporter, historicus en Griekenlandkenner Nikos Lanser.
  Inbegrepen:
  Vanaf € 386 p.p.
 • Herbeleef de Griekse geschiedenis in deze reis. Naast alle historische schatten, onder meer in Athene, Olympia, Delphi en Mystras, krijgt u het adembenemende landschap van de Peloponnesos en het vasteland cadeau.
  Inbegrepen:
  Vanaf € 975 p.p.
 • Op naar het zonnige en veelzijdige zuiden van koning Pelops schiereiland. Rots-stadje Monemvassia en Werelderfgoed Mystras zijn prachtig, evenals de ongerepte natuur van de Mani. U verblijft in pareltjes van accommodaties.
  Inbegrepen:
  Vanaf € 559 p.p.
 • Deze rondreis begint met de bruisende sfeer van vrolijk-stemmend Athene. Hierna voert de reis u met de ferry naar Evia. De route gaat onder andere naar pittoreske plaatsjes als Karistos, Kymi en Limni, waar u de lokale sfeer en cultuur kunt proeven en kunt pleisteren aan een van de prachtige stranden.
  Inbegrepen:
  Vanaf € 1384 p.p.
 • Uw reis start in bruisend Athene en brengt u naar wereldberoemd Delphi en Olympia, de spectaculaire Meteora-kloosters, prachtige natuurgebieden Zagoria en Mani en charmant Nafplion. Authentieke vissers- en bergdorpjes en prachtige stranden maken het vakantiegevoel compleet.
  Inbegrepen:
  Vanaf € 998 p.p.
 • Maak kennis met de Peloponnesos: de Byzantijnse stad Mystras, het amfitheater en de opgravingen van Epidauros, sport-bakermat Olympia en stadjes als Kalamata (bekend van de olijven) en Nafplion. Tijd om te ontspannen op de mooiste stranden is er ook. Veelzijdig genieten!
  Inbegrepen:
  Vanaf € 625 p.p.
 • Maak kennis met de karakteristieke culturele, rustieke en bruisende hoogtepunten van Noord- en Centraal-Griekenland. Deze reis start in het lieflijke stadje Kastoria, dat meer dan 50 Byzantijnse kerkjes telt. Onderweg staan hoogtepunten als de Meteora, natuurgebied Zagoria en schiereiland Pilio op het programma, met Thessaloniki als toegift.
  Inbegrepen:
  Vanaf € 1170 p.p.
 • Deze rondreis is dé ideale combinatie voor wie van stad, natuur en strand houdt. U kunt aan het einde kiezen welke Griekse metropool u mooier vindt: Athene of Thessaloniki. En tussendoor geniet u van de adembenemende natuur in de Zagoria en de prachtige stranden in Chalkidiki.
  Inbegrepen:
  Vanaf € 0 p.p.
 • Van de file in Nederland naar stilte en ruimte in Griekenland. In 8 dagen komt u volledig tot rust in het prachtige Epirus. De natuur is hier onbeschrijflijk mooi, en als kers op de taart sluit u deze rondreis af aan zee. Een aanrader voor natuurliefhebbers en wandelaars.
  Inbegrepen:
  Vanaf € 0 p.p.