Wij helpen u graag!

Bel +31 (0) 20 657 5657 of maak een afspraak

In uw belangstelling voor ons mooie Griekenland staat u vanzelfsprekend niet alleen. Maar dat wil nog niet zeggen dat u net als al die duizenden anderen bent. Met precies dezelfde wensen, interesses, smaak en mogelijkheden. In tegendeel. U wilt natuurlijk een reis die bij u past. En dat begrijpen wij maar al te goed. Daarom stellen wij elke reis speciaal voor u samen. Want ook wíj willen ons onderscheiden van de massa.

 

Wij maken veel werk van uw reis naar Griekenland

Uw aanvraag is voor onze specialisten het startschot om al uw wensen te realiseren. Om ervoor te zorgen dat alle details kloppen. Zodat u straks in alle vrijheid kunt genieten van uw keuzes. Zorgeloos, omdat u erop kunt vertrouwen dat uw maatwerkreis perfect is georganiseerd. Wij zijn trots op de responses die wij al 25 jaar krijgen op onze manier van werken. Het is onze signatuur.

 

U krijgt precies de persoonlijke aandacht die u wenst

Dat betekent dat we uw reis 100 procent afstemmen op uw wensen en mogelijkheden. Geen reis is daardoor hetzelfde. In deze brochure vindt u een groot aantal voorbeeldreizen om u alvast enig houvast te geven. In de praktijk wijkt bijna iedereen ervan af en we juichen het toe als we u ook kunnen plezieren met maatwerk.

 

Onze specialisten zijn continue voor u op zoek en gaan voorproeven.

Het hele jaar door zijn we in Griekenland bezig om voor u de krenten uit de pap te halen. We zitten bovenop alle nieuwe ontwikkelingen, hebben een neus voor mooie plekken, testen de routes, checken de ferryverbindingen, de accommodaties, openingstijden, de autoverhuurpartners, trouwlocaties, enzovoorts. Alleen het beste is goed genoeg, alleen het leukste komt in aanmerking.

 

Uw inbreng wordt zeer op prijs gesteld
In deze brochure vindt u het resultaat van onze permanente zoektocht. Soms vinden onze gasten zelf ook informatie waar we veel aan hebben. Schroom niet om die met ons te delen, zodat we u nog beter van dienst kunnen zijn.

 

Uw accommodaties blinken uit in charme, comfort, ligging en gastvrijheid

Dat weten we zeker, want daar hebben we de boetiekhotels, wellnessresorts, archontiko’s, villa’s, bungalows en historische hoteldorpen speciaal op geselecteerd. We hebben ze getest en kennen de eigenaren meestal persoonlijk. Luxe en exclusiviteit zijn overigens beslist niet de enige factoren. Of u een accommodatie speciaal vindt, zit ook in de authenticiteit, het karakter, het design en de warme gastvrijheid.

 

U vindt alleen bij ons autorondreizen, island hopping en combinaties op maat

Zowel de autorondreizen als de eilandenreizen zijn ons handelsmerk. Door onze manier van werken en onze exclusieve contacten overal op het vasteland en de eilanden zijn we in staat compleet verzorgde rondreizen te bieden die passen bij wat u zoekt. Ook voor combinaties, hoe bijzonder ook, draaien wij onze hand niet om. Athene en Thessaloníki in één reis? Wandelen en strand? Golfen en zeilen?

 

We laten u met rust, maar niet alleen

Als u bij ons heeft geboekt, zijn we echt niet klaar met u. Dat zijn we pas als u tevreden bent teruggekeerd, heerlijke herinneringen rijker. Wij blijven u namelijk ook tijdens uw reis terzijde staan. U krijgt een gedetailleerde informatie-set op maat mee, dus toegeschreven naar uw specifieke reis. Maar als de reis anders loopt dan voorzien, zijn we standby om onmiddellijk ter plekke voor een oplossing te zorgen. Wij zijn de onzichtbare reisbegeleiders, die in beeld komen zodra dat nodig is. We laten u met rust, maar niet alleen.