Wij helpen u graag!

Bel +31 (0) 20 657 5657 of maak een afspraak

Welkom in het andere Griekenland! Op deze brochure laten wij u met trots zien wat Griekenland zo bijzonder maakt. Polyplan is dé specialist in maatwerkreizen naar plekken waar u het andere Griekenland kunt ervaren. Adembenemende vergezichten, ongeëvenaarde cultuurschatten, ontspannen
havenplaatsjes, lieflijke kapelletjes afgeschilderd tegen het blauwste water en charmante accommodaties waar u in de watten wordt gelegd en geniet van de Griekse gastvrijheid.

Wilt u alle hoogtepunten van Griekenland in één reis beleven, dan kan ik u onze rondreis πανὁραμα van harte aanraden. Panorama, dat letterlijk ‘schouwspel van alles’ betekent. Deze reis is de ultieme combinatie van een citytrip Athene en een autorondreis langs alle Werelderfgoed- schatten op de Peloponnesos, gevolgd door eilandhoppen langs de Griekser dan Griekse Cycladen, met een toegift op Kreta.

In 15 dagen ervaart u alles wat Griekenland te bieden heeft: bezienswaardigheden, cultuurhistorische schatten, de prachtige, ongerepte natuur, de heerlijke keuken en comfortabele accommodaties. Deze reis vindt u als op deze website bij onze Rondreizen. Te boeken voor een groep of individueel, met deskundige begeleiding of op eigen gelegenheid, en bovendien helemaal aan te passen aan uw wensen – dat geldt overigens voor al onze reizen.

Wat uw keuze ook wordt: wij hopen dat wij binnenkort ook een panoramische Griekenlandreis voor u mogen samenstellen. En ik durf u te verzekeren dat u, net als wij, uw hart verliest aan het andere Griekenland.

αντίο
Theo Alexandropoulos