Wij helpen u graag!

Bel +31 (0) 20 657 5657 of maak een afspraak

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen
Stel een vraag Vraag uw maatwerkofferte aan

Ligging; Aan de rand van het centrum van het plaatsje Delphi. Het hotel ligt op slechts 8 km van Arachova en 9 km van het klooster van Profitis Ilias. De opgravingen van Delphi liggen op ca. 5 minuten rijden. In de plaatsjes Delphi en Arachova vindt u verschillende cafés en traditionele restaurantjes.

Faciliteiten; Vanuit het hotel heeft u een prachtig uitzicht over de kloof van Delphi en de olijfboomgaarden van Itea. Het door de familie gerunde hotel heeft een gezellige bar, restaurant, tuin en lobby.

Accommodatie; De kamers zijn voorzien van moderne voorzieningen. Elke kamer is uitgerust met een badkamer, airco, Wi-Fi en satelliet-tv. 

Goed om te weten; Dit hotel gebruiken wij voornamelijk tijdens onze autorondreizen.

Prijsinformatie

Op dit moment worden alle prijzen voor het nieuwe seizoen ingevoerd. Mocht u al een voorstel willen ontvangen kunt u natuurlijk altijd een aanvraag sturen naar ons.

Prijzen per persoon geldig voor seizoen 2019 (t/m 31/10/19)

Voor alle reizen naar centraal Griekenland geldt:

U kunt gebruik maken van de lijndienst van Transavia, KLM en Aegean naar Athene. Het is ook mogelijk om vanuit Amsterdam, Eindhoven, Düsseldorf en Brussel naar Athene te vliegen. Verder kunt u tevens wekelijks per charter van Transavia rechtstreeks naar Volos op vrijdag. De vliegtickets zijn niet inbegrepen in de prijzen. Wij willen u heel het jaar door kunnen laten profiteren van de gunstigste tarieven in de markt op moment van boeken. U profiteert  volop van onze gunstige inkooptarieven en stoelbeschikbaarheid bij diverse luchtvaartmaatschappijen. Alle genoemde prijzen zijn per persoon per nacht (p.p.p.n.) of per persoon per week (p.p.p.w.) in de accommodatie van uw keuze, op basis van logies of logies & ontbijt.

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw reis op maat!

Prijzen voor deze accommodatie zijn op aanvraag.