Wij helpen u graag!

Bel +31 (0) 20 657 5657 of maak een afspraak

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen
Stel een vraag Vraag uw maatwerkofferte aan

LIGGING: Aan het strand van Platis Gialos een van de mooiste stranden van Mykonos. Op ca. 4 kilometer van Mykonos stad. Vanuit Platis Gialos
zijn er frequente bootverbindingen naar nabij gelegen stranden.

FACILITEITEN: Receptie en lounge. Restaurant en bar met uitzicht op zee. Zwembad, Spa en fitness beschikbaar via naastgelegen zusterhotel Petinos Beach.

KAMERS: Verschillende type kamers zoals 2 persoonskamers, suites, familie kamers en appartementen met kitchenette. Alle kamers zijn smaakvol ingericht en beschikken over onder andere een badkamer, zithoek, airco, tv en balkon met uitzicht over de tuin (sommige kamers hebben zeezicht).

GOED OM TE WETEN: De combinatie tussen de mooie ligging en het traditionele karakter maken hotel Petinos een aangenaam verblijf op Mykonos tijdens een van onze eilandenreizen

Prijsinformatie

Op dit moment worden alle prijzen voor het nieuwe seizoen ingevoerd. Mocht u al een voorstel willen ontvangen kunt u natuurlijk altijd een aanvraag sturen naar ons.

Prijzen per persoon geldig voor seizoen 2019 (t/m 31/10/19)

Voor alle reizen naar de Cycladen geldt:

U kunt gebruik maken van de lijndienst van Transavia, KLM en Aegean naar Athene. Het is ook mogelijk om vanuit Amsterdam, Eindhoven, Düsseldorf en Brussel naar Athene te vliegen. Vervolgens vaart u met de ferry vanuit Piraeus naar de Cycladen. Verder kunt u tevens met de wekelijkse charter van transavia.com rechtstreeks naar Mykonos (ma) of Santorini (ma/vr). De vliegtickets zijn niet inbegrepen in de prijzen. Wij willen u heel het jaar door kunnen laten profiteren van de gunstigste tarieven in de markt op moment van boeken. U profiteert  volop van onze gunstige inkooptarieven en stoelbeschikbaarheid bij diverse luchtvaartmaatschappijen. Alle genoemde prijzen zijn per persoon per nacht (p.p.p.n.) of per persoon per week (p.p.p.w.) in het hotel van uw keuze, op basis van logies of logies & ontbijt.

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw reis op maat!

Prijzen voor deze accommodatie zijn op aanvraag.