Wij helpen u graag!

Bel +31 (0) 20 657 5657 of maak een afspraak

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen
Stel een vraag Vraag uw maatwerkofferte aan

LIGGING: In het centrum van het plaatsje Thíra. Op ca. 12 km van de haven, 15 km van het pittoreske dorpje Oia, en op 9 km van het zwarte
strand van Kamari.

FACILITEITEN: Het onlangs gerenoveerde hotel is gebouwd in traditionele architectuur van de Cycladen. Het is voorzien van moderne faciliteiten waaronder; receptie en lounge. Zwembad met ligbedden en parasols en een pool-bar, ontbijt ruimte en Wi-Fi in de openbare ruimte.

KAMERS: Alle kamers waaronder 2 persoonkamers en suites zijn comfortabel ingericht en voorzien van moderne faciliteiten zoals; moderne
badkamer, airco, Wi-Fi en een balkon.

GOED OM TE WETEN: Dit familie hotel is centraal gelegen in het centrum van Fira op loopafstand van vele restaurants en de beroemde Caldeira. Vlak bij het hotel vindt u bushalte.

Prijsinformatie

Op dit moment worden alle prijzen voor het nieuwe seizoen ingevoerd. Mocht u al een voorstel willen ontvangen kunt u natuurlijk altijd een aanvraag sturen naar ons.

Prijzen per persoon geldig voor seizoen 2019 (t/m 31/10/19)

Voor alle reizen naar de Cycladen geldt:

U kunt gebruik maken van de lijndienst van Transavia, KLM en Aegean naar Athene. Het is ook mogelijk om vanuit Amsterdam, Eindhoven, D√ľsseldorf en Brussel naar Athene te vliegen. Vervolgens vaart u met de ferry vanuit Piraeus naar de Cycladen. Verder kunt u tevens met de wekelijkse charter van transavia.com rechtstreeks naar Mykonos (ma) of Santorini (ma/vr). De vliegtickets zijn niet inbegrepen in de prijzen. Wij willen u heel het jaar door kunnen laten profiteren van de gunstigste tarieven in de markt op moment van boeken. U profiteert¬† volop van onze gunstige inkooptarieven en stoelbeschikbaarheid bij diverse luchtvaartmaatschappijen. Alle genoemde prijzen zijn per persoon per nacht (p.p.p.n.) of per persoon per week (p.p.p.w.) in het hotel van uw keuze, op basis van logies of logies & ontbijt.

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw reis op maat!

Prijzen voor deze accommodatie zijn op aanvraag.