Wij helpen u graag!

Bel +31 (0) 20 657 5657 of maak een afspraak

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen
Stel een vraag Vraag uw maatwerkofferte aan

LIGGING: In het centrum van het mooie stadje Thíra, een paar minuten van de caldeira. In de directe omgeving activiteiten als paardrijden en wandelen.

FACILITEITEN: Groot zwembad met jacuzzi en de pool bar Pergola. Daaromheen ruim terras omringd met ligbedden en parasols. Aansluitend restaurant en conferentiezaal.

KAMERS: Diverse typen, elk met eigen sfeer. In superior kamers wordt een fruitmandje en wijn klaargezet. De junior suites bestaan uit 2 aparte kamers en hebben een veranda met zeezicht. Alle kamers hebben dezelfde faciliteiten waaronder airco, tv en minibar.

GOED OM TE WETEN: In het hotel kunnen tevens bijeenkomsten, huwelijken en andere feesten worden gehouden.

Prijsinformatie

Op dit moment worden alle prijzen voor het nieuwe seizoen ingevoerd. Mocht u al een voorstel willen ontvangen kunt u natuurlijk altijd een aanvraag sturen naar ons.

Prijzen per persoon geldig voor seizoen 2019 (t/m 31/10/19)

Voor alle reizen naar de Cycladen geldt:

U kunt gebruik maken van de lijndienst van Transavia, KLM en Aegean naar Athene. Het is ook mogelijk om vanuit Amsterdam, Eindhoven, D√ľsseldorf en Brussel naar Athene te vliegen. Vervolgens vaart u met de ferry vanuit Piraeus naar de Cycladen. Verder kunt u tevens met de wekelijkse charter van transavia.com rechtstreeks naar Mykonos (ma) of Santorini (ma/vr). De vliegtickets zijn niet inbegrepen in de prijzen. Wij willen u heel het jaar door kunnen laten profiteren van de gunstigste tarieven in de markt op moment van boeken. U profiteert¬† volop van onze gunstige inkooptarieven en stoelbeschikbaarheid bij diverse luchtvaartmaatschappijen. Alle genoemde prijzen zijn per persoon per nacht (p.p.p.n.) of per persoon per week (p.p.p.w.) in het hotel van uw keuze, op basis van logies of logies & ontbijt.

Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw reis op maat!

Prijzen voor deze accommodatie zijn op aanvraag.