Ultieme luxe aan de baai van Berend Botje

Bij Kalamáta Καλαμάτα ligt het schiereiland Messinië. Daar bevinden zich pittoreske havenplaatsjes als het levendige Koróni Κορώνηen Venetiaans Methóni Μεθώνη. Pýlos Πύλος, vroeger bekend als Navarino, heeft grote betekenis voor de Grieken, vanwege de Slag van Navarino. Deze beroemde zeeslag in 1827 tussen geallieerden en de Turkse overheersers was beslissend in de Griekse Onafhankelijkheidsoorlog. Op de boulevard van Pýlos eren de Grieken onder anderen de Nederlander Lodewijk van Heyden in een beeldengroep. Van Heyden, afkomstig uit Zuidlaren, was als admiraal in Russische dienst één van de overwinnaars. Hij is vermoedelijk de Berend Botje (van het Griekse bébé, papa) uit het kinderliedje.

Ultieme luxe bieden The Westin Resort*****+ en Romanos Luxury Collection*****+ van Costa Navarino. Deze jonge oase van rust en weelde behoort niet alleen tot de absolute top van Griekenland maar ook tot de beste accommodaties in het hele Middellandse Zeegebied. U kunt hier heerlijk ontspannen in een weldadige spa of zomaar zorgeloos genieten van zon, zee en strand. De kamers, suites en villa’s gaan van luxueus tot weldadig luxueus. Het complex is prachtig in het landschap geïntegreerd, is vriendelijk afgeschermd van het massatoerisme en er is veel zorg besteed aan het architectonische ontwerp, met oorspronkelijke, Griekse elementen. Smaakvol, luxueus, met oog voor details en comfort. De aankleding is strak maar rustig, de meubels van topdesign maar zijn vooral gerieflijk. 

The Westin Resort en de Romanos Luxury Collection zijn aan elkaar verbonden door een centrale agora, een plein met winkeltjes en services voor de gasten. Er is keuze uit acht restaurants en bars met gerechten en wijnen voor de verwende tong, een zalig wellnessassortiment, diverse zwembaden en 24-uursroomservice. Recentelijk geopend maar meteen al van wereldklasse zijn de twee 18-holes-golfbanen Navarino Dunes en Navarino Bay. U kunt er spelen op onberispelijke, groener dan groene greens. Het Navarino Outdoors Centre is er voor degenen die willen mountainbiken, wandelen, kanoën of anderszins actief op land en water willen zijn.

Bekijk details »

Golf op eindeloze banen, tot rust komen in een echte Spa of genieten van zon, zee en strand? Hoe de ideale vakantie er ook uitziet, ..

Bekijk details »

Costa Navarino is gelegen op 48 kilometer afstand vanaf de luchthaven Kalamata en 270 kilometer afstand vanaf de luchthaven Athene. Naar de luchthaven Kalamata ..

Bekijk details »

Alles wat men wenst In Costa Navarino voelt iedere gast zich thuis, men kan doen wat men wil. Strand, de natuur, golfen op prachtige banen ..

Bekijk details »

Griekenland per direct op de kaart als golfbestemming, door 2 fantastische banen Door de recente opening van 2 golfbanen van wereldklasse: Costa Navarino Dune Course ..

Bekijk details »

De beste familie bestemming in Griekenland Gekozen als de "Best Family bestemming" in Europa, The Westin Resort Costa Navarino is de ideale vakantiebestemming voor families ..

Bekijk details »

Bijzondere ligging De charter van Transavia vliegt rechtstreeks naar Kalamata en vandaar is het 40 kilometer naar Costa Navarino. Wie hier voor het eerst komt ..