Wij helpen u graag!

Bel 020-657 5657 of maak een afspraak.

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen

Weg van de massa

Uw persoonlijke reis uitstippelen, weg van de massa, naar het andere Griekenland – dat is het specialisme van Polyplan. Door onze manier van werken en onze exclusieve contacten kunnen wij als geen ander uw ideale Griekenlandreis verzorgen. Hoe bijzonder uw vakantiewens ook is, wij zorgen ervoor dat uw reis tot in de puntjes is geregeld.

Het andere Griekenland ervaren

Reizen met Polyplan betekent het andere Griekenland ervaren. Onze kracht ligt in het maken van de perfecte combinaties op maat. Een rondreis die wordt afgesloten zeilend naar charmante havenplaatsjes en paradijselijke baaitjes. Een rondrit door Peloponnesos of het vasteland gecombineerd met een week pleisteren op een zonovergoten eiland. Een aantal dagen ontspannen in een elegant wellness-resort na een city-trip in Athene of Thessaloniki.

Onze werkwijze

Onze kennis is inspirerend, uw wens is leidend. Voor elke reis die wij samenstellen en regelen hanteren wij een vaste werkwijze.

Inventariseren van uw wensen
Wij beginnen elke reis met een secure inventarisatie van alle wensen van uw reisgezelschap (jong en oud) en uw budget. Daarbij denken wij graag met u mee en doen wij suggesties op basis van onze jarenlange ervaring en kennis van het andere Griekenland. Met als doel een onvergetelijke reis op maat uit te stippelen.

Uw persoonlijke reisvoorstel
Binnen twee werkdagen ontvangt u van ons uw persoonlijke reisvoorstel. Vanzelfsprekend werken wij er net zo lang aan totdat er een voorstel ligt dat beantwoordt aan uw uitgangspunten en wensen.

Uw reisplan
Als u besloten heeft de reis te boeken, gaan wij direct aan de slag om alle reisonderdelen vast te leggen: vlucht, vervoer, accommodaties, excursies. U heeft nergens omkijken naar.

Het andere Griekenland ervaren
Dan komt het moment waar u en wij naar uitkijken: uw reis naar het andere Griekenland. Tijdens uw reis laten wij u wel met rust, maar niet alleen. U kunt ons altijd bereiken mocht u vragen hebben. En bij terugkomst nemen wij contact met u op om te vernemen hoe u de reis heeft ervaren.

Waarom Polyplan?

Onze maatwerkreizen naar het andere Griekenland zijn zo mooi; toch zetten wij graag op een rij waarom u voor Polyplan moet kiezen.

Persoonlijk contact en advies

Bij u op locatie, bij ons op kantoor of bezoek een van onze informatieavonden. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

De mooiste plekjes

Wij gaan vaak zelf naar Griekenland om de mooiste plekken en accommodaties te ontdekken en nieuwe ideeën op te doen.

Altijd stand-by

Voor, tijdens en na uw reis staan wij voor u klaar. Problemen ter plekke lossen wij direct voor u op.

Kwaliteit

U kunt altijd rekenen op uitstekende service: Polyplan werkt alleen samen met de beste partners, die weten waar wij voor staan.

De scherpste deals

Dankzij onze veelal jarenlange contacten sluiten we de beste deals voor u: de mooiste kamers, gunstige vluchten, een scherp geprijsde huurauto die wordt voorgereden en die u op uw eindbestemming kunt inleveren.

Duurzaam toerisme

Polyplan werkt met respect voor de lokale gemeenschap en cultuur, historisch erfgoed en het milieu. Door het toerisme te stimuleren willen wij bijdragen aan betere kansen voor de Griekse bevolking.

UW REIS OP MAAT? BEL OF VRAAG EEN OFFERTE AAN