Wij helpen u graag!

Bel +31 (0) 20 657 5657 of maak een afspraak

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen

Voor uw reis ontvangt u van ons niet alleen uw benodigde reisbescheiden, maar ook uitgebreide informatie over de reis die u gaat maken. Met gedetailleerde route- en/of vaarkaarten (pilot-boek), informatie over het gebied, de bezienswaardigheden, excursiemogelijkheden en insider tips voor bijzondere plekjes, ook om culinair te genieten. 

Van onze klanten krijgen wij hier altijd heel positieve reacties op. Ook ontvangt u de Taalgids Wat & Hoe Grieks.

Reisbescheiden
Ongeveer twee weken voor vertrek ontvangt u alle documenten en informatie voor uw aanstaande reis. Voor ieder onderdeel van uw reis - zoals hotel, excursie, transfer en/of autohuur - hebben wij een aparte “voucher” gemaakt, dit is het betalingsbewijs voor de daarop beschreven dienst. Op de voucher staan bovendien de adresgegevens en telefoonnummers van het hotel of het kantoor dat verantwoordelijk is voor het verzorgen van het betreffende onderdeel. Wij adviseren u alle documenten bij ontvangst nog even door te nemen. Ondanks de aandacht die wij hebben besteed aan het voorbereiden van uw reis en het klaarmaken van de documenten, kan er iets nog niet helemaal duidelijk zijn. Dan hebben wij nu nog ruim tijd om, waar nodig, een aanpassing te maken.

Paspoort
Voor Griekenland heeft u een geldig Nederlands paspoort of identiteitskaart nodig. Voor andere paspoorten adviseren wij u ruim tevoren informatie te vragen.

Vliegtickets
Vrijwel alle luchtvaartmaatschappijen maken tegenwoordig gebruik van zogenaamde e-tickets. Voor het inchecken op het vliegveld is een papieren ticket niet meer nodig. Aan de check-in balie heeft men genoeg aan uw paspoort om al uw vluchtgegevens terug te vinden. Van het allergrootste belang is het daarom dat de tenaamstelling absoluut gelijk is aan de gegevens in het paspoort.

De bijgesloten afdruk van het e-ticket is niet meer dan een bevestiging en wat extra informatie. Houdt u dit tijdens de reis daarom wel bij u. Polyplan Reizen is niet verantwoordelijk voor foutief doorgegeven namen. Noodzakelijke wijzigingskosten zijn dan ook voor uw rekening.

Neem contact op met Polyplan Reizen

Polyplan laat u graag kennismaken met het andere Griekenland!