Wij helpen u graag!

Bel 020-657 5657 of maak een afspraak.

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen

één bestemming, oneindig veel keuze

Uw reis boeken bij Polyplan Reizen betekent dat u kiest voor één bestemming: Griekenland. Dat is dan ook het enige wat vaststaat. Want met onze specialistische kennis van het land en onze ervaring in het organiseren van reizen op maat kunnen wij al uw vakantiewensen werkelijkheid laten worden.

Neem contact met ons op

Luxe reizen vasteland: ongerepte schoonheid

De ongerepte natuur, het bergachtige landschap, prachtige stranden, ongeëvenaarde cultuurschatten: hier maakt u kennis met het  beste van het Griekse vasteland.

Eilandhoppen in stijl: Griekser wordt het niet

Zon, het prachtige blauwe water en uw bestemming die steeds dichterbij komt: vanaf het moment dat u op de boot stapt, ervaart u het Griekse eilandgevoel. Elk eiland is weer anders, dus combineer naar hartenlust.

Citytrips: bruisend Athene, sfeervol Thessaloniki

Een lang weekend weg? Denk dan eens aan Athene of Thessaloniki als bestemming. Beide met hun eigen unieke charme: nieuw en trendy mét een geschiedenis van 2.000 jaar. Ook een aanrader als begin- of eindpunt van een rondreis.

Zon, water en wind: zeilen in Griekenland

Zeilen in Griekenland is een bijzonder avontuur, met paradijselijke baaitjes en charmante havenstadjes. Zelf zeilen, flottielje of meezeilen: alles kan.

Boetiekcruises

Varen in luxe? Dat kan met onze exclusieve boetiekcruises. De kleinschalige boten hebben alle luxe van een cruiseschip, maar zijn persoonlijker en kunnen aanmeren in charmante haventjes en verlaten baaitjes.

Groepsreizen: tot in de puntjes verzorgd

Heeft u iets te vieren met een bijzonder gezelschap, zoals uw familie, een jaarclub of een vriendengroep? Of wilt u als onderwijsinstelling uw leerlingen een unieke ervaring geven? Polyplan Reizen regelt alles tot in de puntjes. Ook bieden wij bijzondere georganiseerde groepsreizen aan.

Incentives: relaties versterken in een onvergetelijke setting

Haal het maximale uit uw team of klantrelatie met een incentivereis naar het andere Griekenland. Van accommodatie tot groepsactiviteiten regelen wij voor u, zodat uw gezelschap een onvergetelijke ervaring heeft die beantwoordt aan uw doelen.

Themareizen: cultuur, trouwen, culinair en nog veel meer

Een wijnreis, culinair genieten, golfen, een huwelijk, huwelijksreis of een bruiloftsfeest: elk thema kunnen wij voor u invullen, met een onvergetelijke reis als resultaat.

Vind uw rondreis

UW REIS OP MAAT? BEL OF VRAAG EEN OFFERTE AAN