Wij helpen u graag!

Bel 020-657 5657 of maak een afspraak.

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen

Proef het andere Griekenland

Het vasteland van Griekenland leent zich bij uitstek voor een ontdekkingstocht per auto. Geniet van de prachtige bezienswaardigheden, natuur en stranden, de traditionele dorpjes, de bijzondere accommodaties. Met de auto komt u overal: u proeft het andere Griekenland zoals de Grieken leven en ervaar zelf de bekende gastvrijheid.

U bepaalt het tempo

Ultieme vrijheid ervaren in een land met ongekende mogelijkheden en onbekende gezichten – dat is rondreizen per auto door Griekenland. En u bepaalt het tempo. Neem gerust contact met ons op, zodat wij voor u een onvergetelijke luxe autorondreis door het andere Griekenland kunnen verzorgen.

Onze luxe reizen naar het vasteland en de Peloponnesos zijn de paradepaardjes van Polyplan Reizen. Dit gebied nodigt uit tot ontdekkingstochten per auto. De wegen zijn veelal rustig en goed, de routes die wij voor u uitstippelen adembenemend mooi. Dankzij onze maatwerk-aanpak kunnen wij elke reis voor u samenstellen. U bepaalt het tempo. Wilt u veel zien en een grote afstand afleggen? Of ergens langer verblijven, een strandweek op een eiland of een citytrip eraan koppelen? Welke variant u ook bedenkt: Polyplan regelt het voor u.

REISAANBOD VASTELAND

Voor het vasteland en de Peloponnesos hebben we een aantal bijzondere reizen samengesteld. U kunt ze zo boeken of ter inspiratie gebruiken voor uw eigen droomreis.

 • Peloponnesos

  De Peloponnesos heeft alles in zich voor een onvergetelijke reis. U kunt vliegen op Athene of Kalamata en vandaaruit deze unieke regio ontdekken. Rondreizen, pleisteren, een combinatie maken met een eiland of een city-trip, alles is mogelijk.

  Lees meer
 • Epirus

  Door zijn ligging en veelzijdigheid biedt Epirus alle ruimte voor uw ideale vakantie. Met ruig gebergte, Griekse havenplaatsjes en intrigerende oudheden verveelt deze regio geen moment. Soms komt u hier zelfs geen toerist tegen.

  Lees meer
 • Centraal-Griekenland

  Laat het hart van Griekenland uw hart stelen: in Centraal-Griekenland vindt u onder meer het befaamde Orakel van Delphi, de imposante rotskloosters van Meteora, de vermaarde Olympus. Hier ervaart u het andere Griekenland.

  Lees meer
 • Noord-griekenland

  Filosoof Aristoteles en koning Alexander de Grote lieten hier hun sporen na, en wat voor sporen. In Noord-Griekenland kunt u hun rijke geschiedenis herbeleven. Maar deze regio heeft nog zoveel meer te bieden…

  Lees meer

Uw wens is ons vertrekpunt

Hoe uw reis er ook uitziet: wij adviseren u over welke plaatsen geschikt zijn om langer te verblijven, afhankelijk van uw geplande reisduur. U ontvangt voor vertrek onze gedetailleerde routebeschrijving, suggesties voor excursies (ook voor de jongere reisgenoten), wetenswaardigheden en benodigde contactgegevens. U heeft een brede keuze uit nieuwe huurauto’s en busjes, desgewenst met chauffeur en privé-gids. Uniek is dat u uw auto op uw eindbestemming kunt inleveren. U hoeft dus geen ‘rondje’ te rijden, maar dat kan natuurlijk wel als u een speciale route voor ogen heeft.

Afwisseling in accommodaties

In uw rondreis kunnen wij verschillende hotels opnemen. De ene nacht slaapt u in een authentiek berghotelletje, de andere nacht in een elegant boetiekhotel. Dat draagt bij aan de bijzondere ervaring van uw reis, en u kunt op deze manier zelf de hoogte van uw reissom bepalen.

Geniet van de gastvrijheid in onze traditionele boetiek hotels

Komt tot rust in de mooiste resorts

Ontdek de steden vanuit uw traditionele stadshotel

Uw reis op maat? Bel of vraag een offerte aan