Wij helpen u graag!

Bel 020-657 5657 of maak een afspraak.

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen

Ontdek de pure schoonheid van de Peloponnesos

Ontdek het mooiste stukje Griekenland: de Peloponnesos. Volgens Lonely Planet één van de meest bijzondere bestemmingen van Europa. Deze unieke regio biedt prachtige cultuurschatten, Werelderfgoed, ongerepte stranden, sfeervolle dorpjes, weidse natuur en pareltjes van accommodaties. De Peloponnesos is een bestemming waar al veel reizigers hun hart hebben verloren aan het andere Griekenland. Hier nemen we u graag alvast mee op een introductie, maar deze bestemmingen moet u eigenlijk zelf ervaren, in een reis die wij helemaal op maat voor u samenstellen.

In Griekenland beleeft u de zonsondergang als magisch

Het is altijd al een prachtig moment, maar in Griekenland beleeft u de zonsondergang als magisch. Zeker op deze vijf plekken. Oia op Santorini - Meteora in Centraal Griekenland - Kaap Sounio bij Athene - Navagio Beach op Zakynthos - Limeni op de Peloponnesos.

Een reisverslag van Alexander Alexandropoulos

Na in 2019 de Peloponnesos en Noord-Griekenland binnenstebuiten te hebben gekeerd, werd het tijd om Zakynthos weer te bezoeken.

Cabaretier Remco Veldhuis

Jaren geleden, toen hij er voor het eerst een vakantie doorbracht, werd cabaretier Remco Veldhuis verliefd op de geur, de natuur en de vrijheid van Griekenland. “De mensen zijn
het goud van Griekenland”

Een warm welkom in het andere Griekenland

Ook in de nieuwe reiswereld kijken wij graag samen met u wat de mogelijkheden zijn, om uw
reiswensen werkelijkheid te laten worden. Griekenland wacht op u, en ons team is extra gemotiveerd om u een ongekende ervaring te geven. Veilig, verantwoord en duurzaam.

Maatwerkreizen naar het andere Griekenland

Bezoek de onbekende plekken en ervaar de ongekende schoonheid en veelzijdigheid van Griekenland. Waar de wortels liggen van ons familiebedrijf. Al ruim drie decennia stellen wij bijzondere reizen op maat samen naar het land van de goden.

UW REIS OP MAAT? BEL OF VRAAG EEN OFFERTE AAN