Wij helpen u graag!

Bel 020-657 5657 of maak een afspraak.

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen

Begin 2021 – het moment waarop ik dit welkom schrijf – is er nog veel onzeker over de manier waarop we weer meer kunnen gaan reizen. Wat wel vaststaat is dat er in de reiswereld het nodige is veranderd. We zijn ons bewuster geworden van duurzaamheid, onze impact op de wereld en van onze veiligheid. En meer dan ooit hebben we behoefte aan deskundig advies en betrouwbare reisinformatie, die ons voert naar de mooiste plekken, weg van de massa.

Dat is precies waar Polyplan Reizen al meer dan dertig jaar om bekend staat. Wij organiseren reizen op maat naar het andere Griekenland. Juist in het maken van unieke en bijzondere combinaties om onbekende regio’s te ontdekken en de charme van het land te beleven schuilt onze kracht. Of u nu een autorondreis wilt maken ‘off the beaten track’ of liever een Griekse regio ontdekt vanaf het water of vanuit een bijzondere verblijfplaats: alles is mogelijk. Wij kennen het land waar onze wortels liggen als geen ander. Een reis boeken bij Polyplan betekent altijd een bijzondere, afwisselende reis, inclusief insider tips, kleinschalige kwaliteitsaccommodaties en verrassende excursies.

Zelf zijn we de afgelopen maanden regelmatig naar Griekenland gereisd. Om steeds met eigen ogen te kijken hoe de situatie daar is, maar ook om nieuwe accommodaties te ontdekken en om onze partners persoonlijk te spreken. Wij hebben inspiratie opgedaan om in de nieuwe reiswereld nog verrassender combinaties voor u samen te stellen, op basis van uw wensen en verwachtingen. Zo ging Alexander bijvoorbeeld naar Zakynthos: een eiland dat zich perfect leent voor een tussenstop van een aantal dagen. En wij weten precies waar u dan moet zijn om het standaard toerisme te ontlopen.

Ook in de nieuwe reiswereld kijken wij graag samen met u wat de mogelijkheden zijn, om uw reiswensen werkelijkheid te laten worden. Griekenland wacht op u, en ons team is extra gemotiveerd om u een ongekende ervaring te geven. Veilig, verantwoord en duurzaam. Ontwaken in een pittoresk bergdorpje waar u in alle rust verblijft in een bijzondere, authentieke Griekse accommodatie. Of aan een stille baai in een luxe boetiekhotel, van alle gemakken voorzien. Griekenland biedt u talloze mogelijkheden voor een verrassende en ontspannen welverdiende vakantie.

Op deze website geven wij u alvast ideeën om straks op uw manier de unieke schoonheid van Griekenland te ervaren: de afwisselende natuur, de verlaten stranden, het azuurblauwe water, de vele belangwekkende en adembenemende cultuurschatten en de warme entourage met de vermaarde Griekse gastvrijheid. Wij stellen graag uw persoonlijke reis op maat voor u samen.

Het andere Griekenland heet u weer van harte welkom. 

Theo Alexandropoulos & het Polyplan Reizen Team