Wij helpen u graag!

Bel 020-657 5657 of maak een afspraak.

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen

Alstublieft. Met veel enthousiasme presenteren wij het Griekenland van Polyplan Reizen. Deze website staat boordevol verse ingrediënten voor een vakantie in Griekenland. Met smaakvolle hotelsuggesties, bezienswaardigheden en insidertips. Met voorbeelden voor autorondreizen en eilandenreizen. Ideeën voor excursies en activiteiten. Combinaties als strand & cultuur, Athene & luxueus cruisen, zeilen & golf.

Deze website kunt u zien als een receptenboek voor fijnproevers. Aan voorgekookte pakketreizen doen wij niet. U bepaalt tenslotte zelf hoe uw ideale vakantie eruitziet. Onze rol is die van adviseur. Als geen ander weten wij wat Griekenland te bieden heeft. Ook buiten de bekende oorden. Het is onze roeping u van dat alles te laten genieten. Op uw manier. In uw stijl. Comfortabel. In hotels, villa’s en archontiko’s waar u zich welkom en verwend zult voelen.

Wij zijn Theo Alexandropoulos, volbloed Nederlandse Griek, en Alexander Alexandropoulos, volbloed Griekse Nederlander. Twee generaties Griekenlandkennis, gebundeld in Polyplan Reizen. Ook onze medewerkers zijn bevlogen specialisten. Wij allen werken graag aan de verwezenlijking van uw vakantiewensen, in ons hoofdkantoor bij Schiphol én on the spot, in Griekenland.

Wij onderscheiden ons door een persoonlijke benadering. Dat is al meer dan twee decennia onze kracht. Niet alleen verzorgen we uw Griekenlandreis op maat. We blijven ook bij u op reis. Niet letterlijk natuurlijk , maar op de achtergrond. Ter plekke zijn wij meteen beschikbaar wanneer wij nodig zijn. Ons motto is: we laten u met rust, maar niet alleen.

Namens ons team wensen we u veel plezier bij het voorproeven. Wij ontvangen u graag in Griekenland.

Theo en Alexander Alexandropoulos