Wij helpen u graag!

Bel 020-657 5657 of maak een afspraak.

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen

Voor elk reisgezelschap

Jaarclubs, families, vriendengroepen, schoolklassen en studiegroepen: Polyplan Reizen heeft jarenlange ervaring in het organiseren van groepsreizen op maat naar het andere Griekenland. Ook organiseren wij elk jaar bijzondere groepsreizen, waarvan onze klanten steevast enthousiast terugkomen. Een bijzondere kennismaking met het prachtige Griekenland is nog leuker in een groep!

Alles goed geregeld, van begin tot eind

Als geen ander kennen wij het aanbod in Griekenland, en dat stemmen wij tot in de puntjes af op uw reisgezelschap en uw wensen. En net als bij onze individuele reizen houden wij op de achtergrond altijd de vinger aan de pols om te kijken of alles naar wens verloopt. Zo nodig assisteren wij ter plaatse.

Onze exclusieve Polyplan-groepsreis

Twee keer per jaar organiseren wij een exclusieve Griekenlandreis, onder de bezielende leiding van onze eigen Theo Alexandropoulos, oprichter van Polyplan Reizen, en Nikos Lanser, BNR-reporter in Athene en historicus met een gepassioneerde voorliefde en veel kennis van Griekenland. Niet alleen leert u Griekenland kennen van binnenuit, met alle boeiende verhalen over geschiedenis en cultuur. U proeft de Griekse historie en mythologie en geniet in die verstopte taverna samen met de lokale bevolking van de heerlijkste Griekse gerechten en de bekende Griekse gastvrijheid. Ontdek het andere Griekenland.

Groepsreizen voor scholen en universiteiten

Voor scholen en universiteiten stellen wij reizen samen rondom thema’s kunst, cultuur, natuur, geschiedenis, antropologie, filosofie en geografie. Wij inventariseren eerst de reisdoelen en -wensen, en stellen op basis daarvan een bijzonder educatief, veilig en verantwoord programma samen, inclusief geschikte en betaalbare accommodaties. Ook regelen we Nederlandstalige gidsen, vervoer en tickets. Omdat dit vrijwel altijd gaat om heel precies maatwerk, staan wij u graag persoonlijk te woord.

Een Grieks feest voor families

Polyplan heeft oog voor persoonlijke wensen, dromen en verlangens. Bij een familiereis kunnen die nogal uiteenlopen. Drie generaties samen op reis? Sportief of lekker lui? Ultieme luxe of een goed verzorgd avontuur, uw kinderen laten kennismaken met de Griekse geschiedenis? Wij denken graag met u mee. Onze gezinsaccommodaties, waaronder de mooiste privévilla’s op heerlijke plekken, stijgen ver uit boven de massa. Met warme aandacht voor het gezin én met veel privacy. Geef ons uw wensen door, wij regelen de rest.

Op zoek naar een veelzijdige, betaalbare bestemming voor een reis met uw jaarclub, team of vereniging? Het andere Griekenland heet u van harte welkom. Polyplan Reizen weet voor elk gezelschap en elk budget een passende accommodatie te vinden en kan een mooie actieve, ontspannen, feestelijke of gewoon gezellige reis uitstippelen. Vanzelfsprekend helemaal op maat en tot in de puntjes verzorgd. Bel ons om uw plannen en persoonlijke ideeën te vertalen in een onvergetelijke reis en een unieke gedeelde ervaring.

Uw reis op maat? Bel of vraag een offerte aan