Wij helpen u graag!

Bel +31 (0) 20 657 5657 of maak een afspraak

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen

Onze incentive- en zakelijke groepsreizen

Polyplan Reizen spant zich graag tot het uiterste in als het gaat om het organiseren van uw incentive- of groepsreis. We zorgen ervoor dat de door u gewenste programma-elementen op bijvoorbeeld sportief, educatief of commercieel gebied op een geraffineerde en verrassende manier in uw reis wordt verpakt. Met één doel voor ogen: uw doelstellingen bereiken. In Griekenland of op een andere plek. De wereld ligt aan uw voeten.

Neem contact op

Value cannot be null. Parameter name: mediaItem

Onze werkwijze

Voor het ontwikkelen van een goed incentiveprogramma of een zakelijke groepsreis zijn ruime ervaring en een flinke dosis creativiteit een belangrijke voorwaarde. Uw reis moet origineel zijn, goed verzorgd en uw zakelijke doelstellingen ondersteunen. Passen binnen uw budget. En het moet een onvergetelijke ervaring worden voor uw gasten én voor u.

Polyplan Reizen heeft ruime ervaring in het organiseren van dit soort reizen. Omdat een
goede voorbereiding noodzakelijk is voor een geslaagde reis, doorlopen wij samen met u een aantal vaste stappen.

Stappen

  • Ideeën en wensen: In een persoonlijk gesprek inventariseren wij uw ideeën, wensen en doelstellingen. Heeft u misschien al een bestemming in gedachten? Is het budget al bepaald? Uiteraard kunnen wij u van tevoren een aantal prikkelende suggesties geven.
  • Keuze en persoonlijk advies: Na de inventarisatie ontvangt u van ons een aantal voorstellen op maat. Wij bespreken deze voorstellen tot in detail, beantwoorden uw vragen en geven u advies. Zo kunt u tot de beste keuze komen.
  • Prijsopgave: Binnen een week ontvangt u onze offerte, met een gedetailleerd programmavoorstel en een uitgebreide, heldere prijsopgave.
  • Organisatie en uitvoering: Wij zien er nauwgezet op toe dat de organisatie van uw reis perfect verloopt. Uw reis of evenement wordt tot in detail begeleid, wat uw gasten een onvergetelijke ervaring geeft (en u kunt dus met een gerust hart meegenieten).
  • Contact en evaluatie: Een goede evaluatie is minstens zo belangrijk als een goede voorbereiding. Na afloop horen wij dan ook heel graag wat uw gasten en u zelf van de reis vond. Wij nemen contact met u op om de reis uitgebreid te evalueren, in een persoonlijk gesprek.

Referenties

Wie gingen u voor?

RTL televisie - 6 personen

Begeleiding televisieopnames en -programma’s in Griekenland waaronder Herman gaat ver, GTST, inclusief volledige ondersteuning van de crew.

ADP – 80 personen

Twee incentivereizen georganiseerd voor de beste sales-mensen: een naar Cyprus en een zeilreis langs de Griekse eilanden op de prachtige Star Clipper.

McKinsey – 150 personen

Personeelsreis: een zeilregatta vanuit de Argo-Saronische eilanden met verblijf in een luxe hotel.

Marflex – 40 personen

Twee incentivereizen naar Griekenland: een naar Athene en een naar Kreta, met uitgebreid activiteitenprogramma.

Ordina – 140 personen

Incentive-personeelsreis naar Athene en Kreta met verschillende activiteiten en vergadersessies.

Marxman Advocaten - 20 personen

Incentivereis naar natuurgebied Zagoria, inclusief hiking-tochten.

Staatsloterij - 100 tot 250 personen

Verschillende incentivereizen rondom Olympische spelen 2004, en bestemmingen als Marrakesh, Wenen, New York, Finland, Sicilië.

Quote Magazine - 75 personen

Twee themagroepsreizen met verschillende activiteiten in Griekenland.

Volvo Nederland – 40 tot 70 personen

Dealer-incentivereizen en managementreizen naar Griekenland, met verschillende activiteiten.

Wortell – 80 personen

Twee jubileumreizen: zeilen in Griekenland met activiteiten en excursies aan wal.

Yamaha – 1200 personen

Productpresentatiereizen: lancering nieuwe producten in Athene, met verblijf voor alle genodigden.

Sieger Design 20 tot 50 personen

Verschillende incentive reizen in Nederland en Griekenland, met uitgebreid activiteiten-programma.

Doyen - dealerries voor 40 personen

Combinatie van Athene en Peloponnesos met verblijf in het Costa Navarino Westin Resort met uitgebreid activiteitenprogramma.

INKA 100 jaar

Jubileum reis voor het 100 jarig bestaan van INKA. 5 daagse combinatie reis Athene & Peloponnesos voor ca. 70 personen

We deden het al voor Volvo en voor Samsung, voor advocatenkantoren en voor De Staatsloterij, voor RTL televisie en voor lifestylebladen: reizen en incentives organiseren voor grote gezelschappen. Altijd zijn wij geslaagd in onze ambitie: persoonlijke aandacht voor álle deelnemers. Dat is ook de uitdaging die we graag aangaan. Als geen ander kennen wij het aanbod in Griekenland voor uw doelgroep en weten wij zeker te stellen dat u krijgt waarvoor u betaalt. En meer: wij assisteren ter plaatse altijd persoonlijk, om te kijken of alles naar wens verloopt. 

Een onbetaalbare ervaring

Olga Toet van de Staatsloterij 

Olga Toet, manager sponsoring en relatiemarketing van de Staatsloterij:

Polyplan Reizen heeft voor ons de meest uitgebreide incentiveprogramma’s samengesteld en georganiseerd voor de beste verkooppunten van De Staatsloterij. Ik ben onder de indruk van de inzet en deskundigheid van het team van Polyplan Reizen en de passie die ze uitstralen. De persoonlijke service is top: niets is hun te veel. Er is altijd een goed persoonlijk contact waardoor de lijnen kort zijn en er snel geschakeld kan worden. Je praat toch over groepen tot wel 100 mensen op zo’n incentivereis die in de watten moeten worden gelegd en dan moet alles kloppen. Van brainstormen, programma’s uitwerken, inspectiereizen, de daadwerkelijke reis en de uitgebreide evaluatie, aan alles wordt gedacht. Ook de deelnemers zelf mogen de reizen altijd beoordelen en ze geven voor alle reizen als eindcijfer gemiddeld een 9. Dat is natuurlijk de ultieme waardering.

 

Uw reis op maat? Bel of vraag een offerte aan