Wij helpen u graag!

Bel 020-657 5657 of maak een afspraak.

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen

Van golfen tot culinair, van trouwen tot hiken

Dankzij de enorme veelzijdigheid van het andere Griekenland is het organiseren van een maatwerkreis rondom een thema voor ons als dé Griekenlandspecialist niet moeilijk. Staat uw thema er niet tussen? Dat is geen probleem: onze persoonlijke aanpak is erop gericht om uw bijzondere reiswensen waar te maken. Individueel of in groepsverband.

Neem contact op

Ontdek Griekse schatten en geschiedenis

Voor groepen, kleine gezelschappen en ‘gewone’ geïnteresseerde vakantiegangers kunnen wij bijzondere reizen organiseren rondom historische thema’s, zoals het Griekse rijk, de mythologie, democratie, beschaving of religie.

U kunt ook kiezen voor onze unieke exclusieve vijfsterrenreis met Polyplan-oprichter Theo Alexandropoulos en de Grieks- Nederlandse historicus Nikos Lanser als uw bevlogen gidsen. Een reis met een privégids behoort ook tot uw mogelijkheden – een bijzondere en leerzame ervaring. Wij adviseren u graag.

Beleef Griekenland vanaf het water

Zeilen en boetiekcruises in Griekenland worden steeds populairder. Niet voor niets: Griekenland is misschien nog wel mooier vanaf het water.

Golfen met de goden

Polyplan Reizen kan mede dankzij een exclusieve deal met Costa Navarino, een prachtige en uitdagende golf course op de Peloponnesos.

Trouwen en huwelijksreizen

Polyplan organiseert al meer dan 25 jaar bruiloften, huwelijksreizen en jubilea in Griekenland. Authentiek in een traditioneel bergdorpje of trendy op een van de mooiste stranden ter wereld. Een reis voor 2 of een feest met 200 genodigden: wij zorgen ervoor dat alles tot in perfectie is georganiseerd.

Culinaire ontdekkingsreizen

De Griekse keuken is puur, afwisselend, en varieert van authentieke taverna’s tot vernieuwende sterrenrestaurants, waar u geniet van de heerlijkste gerechten van land en zee. De zonovergoten vruchtbare grond is bovendien het thuis van vele wijnhuizen. Wij stellen graag een complete culinaire reis voor u samen, waarbij u kunt kennismaken met de grote diversiteit van spijzen en dranken, zoals u die nog nooit geproefd hebt. Onze reizen naar het vasteland zijn bij uitstek geschikt voor dit thema. Wij kunnen deze volledig culi-proof maken.

Klimmen, hiken of wandelen

De adembenemende, rustige natuurgebieden overal in Griekenland nodigen uit tot buiten zijn. Er zijn gebieden die bij uitstek geschikt zijn om te hiken, bergbeklimmen, uitdagend te wandelen voor gevorderde wandelaars of rustig aan te kuieren, met uw fototoestel in de aanslag. Want overal zijn uitzicht, omgeving en zonsopkomst en -ondergang eenvoudigweg prachtig.

Uw reis op maat? Bel of vraag een offerte aan