Wij helpen u graag!

Bel 020-657 5657 of maak een afspraak.

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen

Ultieme luxe aan de baai van Berend Botje

Bij Kalamáta Καλαμάτα ligt het schiereiland Messinië. Daar bevinden zich pittoreske havenplaatsjes als het levendige Koróni Κορώνηen Venetiaans Methóni Μεθώνη. Pýlos Πύλος, vroeger bekend als Navarino, heeft grote betekenis voor de Grieken, vanwege de Slag van Navarino. Deze beroemde zeeslag in 1827 tussen geallieerden en de Turkse overheersers was beslissend in de Griekse Onafhankelijkheidsoorlog. Op de boulevard van Pýlos eren de Grieken onder anderen de Nederlander Lodewijk van Heyden in een beeldengroep. Van Heyden, afkomstig uit Zuidlaren, was als admiraal in Russische dienst één van de overwinnaars. Hij is vermoedelijk de Berend Botje (van het Griekse bébé, papa) uit het kinderliedje.

Ultieme luxe bieden The Westin Resort*****+ en Romanos Luxury Collection*****+ van Costa Navarino. Deze jonge oase van rust en weelde behoort niet alleen tot de absolute top van Griekenland maar ook tot de beste accommodaties in het hele Middellandse Zeegebied. U kunt hier heerlijk ontspannen in een weldadige spa of zomaar zorgeloos genieten van zon, zee en strand. De kamers, suites en villa’s gaan van luxueus tot weldadig luxueus. Het complex is prachtig in het landschap geïntegreerd, is vriendelijk afgeschermd van het massatoerisme en er is veel zorg besteed aan het architectonische ontwerp, met oorspronkelijke, Griekse elementen. Smaakvol, luxueus, met oog voor details en comfort. De aankleding is strak maar rustig, de meubels van topdesign maar zijn vooral gerieflijk.

The Westin Resort en de Romanos Luxury Collection zijn aan elkaar verbonden door een centrale agora, een plein met winkeltjes en services voor de gasten. Er is keuze uit acht restaurants en bars met gerechten en wijnen voor de verwende tong, een zalig wellnessassortiment, diverse zwembaden en 24-uursroomservice. Recentelijk geopend maar meteen al van wereldklasse zijn de twee 18-holes-golfbanen Navarino Dunes en Navarino Bay. U kunt er spelen op onberispelijke, groener dan groene greens. Het Navarino Outdoors Centre is er voor degenen die willen mountainbiken, wandelen, kanoën of anderszins actief op land en water willen zijn.

ACCOMMODATIES & HOTELS BIJ COSTA NAVARINO

De meeste exclusieve accomodaties op Costa Navarino.