Wij helpen u graag!

Bel 020-657 5657 of maak een afspraak.

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen

Oost, west, Griekenland best

Het bruisende Athene, paradijslijk Chalkidiki, zonovergoten Kreta, de tientallen andere eilanden… Welke combinatie u ook wilt maken, hoe groot uw reisgezelschap ook is: Polyplan zorgt voor een heerlijke, zorgeloze reis, voor u samengesteld op maat.

Alle seizoenen mooi

Griekenland is mooi in alle seizoenen. Niet alle accommodaties zijn het hele jaar beschikbaar. Wij adviseren u graag als u bijvoorbeeld in het najaar of de winter in alle rust wilt genieten van de Griekse gastvrijheid. Voor een aantal bestemmingen geldt dat de natuur in het voorjaar op haar mooist is. Ook in het drukke hoogseizoen kunnen wij de luwe, authentieke plekjes voor u vinden en de accommodaties regelen die niet worden overspoeld door de massa.

Uw volgende reisbestemming Griekenland?

Is uw volgende reisbestemming Griekenland? Polyplan zorgt ervoor dat u uw hart verliest aan het land waar onze roots liggen. Van adembenemende vergezichten en paradijselijke stranden op ongerepte eilanden tot cultuurhistorische schatten met een verhaal en grote Griekse namen uit mythologie en geschiedenis: er valt zoveel te ontdekken, te beleven en vooral te genieten.

Wij laten u graag kennismaken met de mooiste gebieden en eilanden. Op de Polyplan-manier.

Reisaanbod

Van eilandhoppen in stijl tot een speciale familiereis: uw wens is ons vertrekpunt. Maak kennis met ons reisaanbod. Staat uw reisidee er niet tussen, geen probleem. Wij kunnen elke droomreis naar het land van de goden werkelijkheid laten worden.

 • Autorondreizen

  In alle vrijheid het andere Griekenland verkennen? Dat kan met een van onze bijzondere samengestelde reizen per huurauto. Een van de paradepaardjes van Polyplan.

  Lees meer
 • Eilandhoppen in stijl

  Maak een bijzondere rondreis langs de mooiste eilandengroepen van Griekenland. Eilandhoppen, maar dan op uw manier.

  Lees meer
 • Citytrips

  De grande dame Athene, waar oud en nieuw samensmelten, of bruisend Thessaloniki. Ontdek de unieke sfeer van de Griekse steden.

  Lees meer
 • Zeilen in Griekenland

  Actief zeilen of ontspannen genieten? Bareboat, flottielje of meezeilen: voor elke zeiler hebben wij een passende boot.

  Lees meer
 • Cruises in Griekenland

  Ervaar de exclusieve luxe van een groot cruiseschip, maar dan op een intiem kleinschalig luxe jacht van onze boetiekcruises.

  Lees meer
 • Themareizen

  Voor wie de Griekse cultuur en geschiedenis wil proeven, of wil genieten van de culinaire schatten. Een huwelijksreis wil maken of een bruiloft vieren onder de Griekse zon: voor elke wens hebben wij een passend idee.

  Lees meer
 • Groepsreizen

  Reizen voor families of voor jaarclubs, maatwerk voor scholen en universiteiten: wij stellen een compleet programma samen voor uw gezelschap.

  Lees meer
 • Incentives

  Haal het maximale uit uw team of versterk uw klantrelatie, tijdens een verrassende incentivereis in een onvergetelijke setting.

  Lees meer

Wilt u in 15 enerverende en afwisselende dagen al het prachtigs ontdekken wat Griekenland te bieden heeft? Dan raden wij u onze reis Panorama aan. Cultuur, historie, natuur, stad, strand, vasteland, eilanden – volgens kenners is dit de mooiste kennismaking met het land van de goden.

Meer over rondreis Panorama

Goddelijk verblijven

In het land van de goden zit gastvrijheid in de genen. Wij maken uw reis extra bijzonder door unieke accommodaties te selecteren die passen bij uw ideale vakantie en uw budget. Of een combinatie van verschillende soorten accommodaties, voor een nog afwisselender reis.

Laat u inspireren

Maak uw huwelijksreis compleet in romantische sferen

Kies voor boetiek, luxe en charme

Geniet samen van stijlvolle familie-accommodaties

Uw reis op maat? Bel of vraag een offerte aan