Wij helpen u graag!

Bel 020-657 5657 of maak een afspraak.

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen

Kies het ruime azuurblauwe sop

De altijd schijnende zon, helder blauwe zee, wind en prachtige kust met ongerepte baaitjes maken Griekenland tot zeilland bij uitstek. In de ochtendzon verlaat u het ene haventje, om vergezeld van dolfijnen naar het volgende prachtige plekje te zeilen. Aan het einde van de dag meert u aan om te genieten van de zonsondergang, heerlijk Grieks eten en gezellige haventerrasjes.

Zeilen en meer

Ook op het water kunt u met Polyplan alle kanten op. U kunt bijvoorbeeld een zeilweek combineren met een autorondreis. U kunt uw eilandenreis onderbreken om aan boord te gaan bij een schipper die u verder vaart. De mogelijkheden zijn legio. Wij vertellen u graag wat alle opties zijn, vanzelfsprekend op basis van uw wensen.

Voor beginnende en ervaren zeilers

Voor beginnende en gevorderde zeilers, voor actieve zeilers en mee-zeilers: ons aanbod voor een ongeëvenaarde zeilreis is compleet, en wij regelen alles voor u tot in de puntjes.

In het kielzog van Odysseus kunt u op de Ionische zee een bijzondere zeilreis maken, met de 23 meter-schoener de Onan. De Onan heeft als Zakynthos als thuishaven. Het is een ideaal schip voor een zeilvakantie met familie, vrienden of een groep. Gewoon lekker meezeilen met de schipper en andere gelijkgestemden kan natuurlijk ook.

Lees meer over de Onan

De mooiste vaargebieden

Met duizenden eilanden en kilometers kustlijn, het prachtig blauwe water en de talloze baaitjes en havenplaatsjes is Griekenland een festijn voor zeilliefhebbers. Onze zeilreizen delen wij voor het gemak in naar vaargebied.

Als u er toch bent: waarom dan niet uw zeilvakantie combineren met een van de ontelbare mogelijkheden in het andere Griekenland? Van vakantie vieren in een hemels resort aan een prachtig privéstrand tot ingespannen bezig zijn in de adembenemende natuur – of alles wat daar tussenin ligt. Verblijf met de hele familie in een eigen villa met zwembad of gewoon met z’n tweeën in een speciaal voor u uitgezocht hotel met of zonder sterren, maar altijd heel bijzonder. Met uw eigen of een gehuurde auto langs de indrukwekkende monumenten uit de rijke Griekse geschiedenis. Wij adviseren u graag bij het samenstellen van uw eigen, unieke reis. Maatwerk va Polyplan Reizen.

Vraag een maatwerk offerte aan

Uw reis op maat? Bel of vraag een offerte aan