Wij helpen u graag!

Bel 020-657 5657 of maak een afspraak.

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen

Vanaf Zakythos begint de (Griekse) glorie

Van april tot en met oktober vertrekt de Onan vanuit de haven van Zanynthos voor een bezoek aan de prachtige Ionische Eilanden. Hier rondzeilend kunt u in een week de mooiste plekjes ontdekken, die vaak alleen per boot te bereiken zijn. De meestal noordwestenwind brengt de Onan elke avond weer bij een ander eiland. Kefalonia, Ithaca en Lefkas, maar ook op minder bekende eilandjes als Meganisi, Kastos of Kalamos. De schipper kent het gebied op zijn duimpje, laat de mooiste plekjes zien en wijst de beste restaurants.

Actief zeilen of relaxen

Naar gelang uw ervaring of wensen kunt u meer of minder actief meezeilen. Vanaf het voorjaar tot het najaar is het weer in dit gebied ideaal om een prachtige zeiltocht te maken. Veel zon, heerlijke temperaturen en door de vele eilanden is het een beschut vaargebied. Actief zeilen of gewoon relaxen op het dek? Alles is mogelijk. U kunt de hele boot huren, maar ook individueel meezeilen kan, in juni en september.

Meer over de Onan

Met een lengte van 23 meter is de Onan een van de grotere zeilschepen van de Ionische zee. Het charmante schoenerjacht biedt u een unieke zeilervaring met volop comfort en ruimte, in een gezelschap van maximaal 12 personen. Zij werd eind vorige eeuw in Friesland gebouwd maar verruilde al snel de koude Noordzee voor de warme wateren van de Middellandse zee. Het schip is volledig uitgerust voor een fantastische zeilvakantie. Aan dek is er genoeg ruimte om te zonnen of te ontspannen in alle rust met een boek. Onderdeks bevinden zich de slaapplaatsen, douche en toiletten en natuurlijk de kombuis.

Zeilen met de Onan: een unieke belevenis

  • Varen in een prachtige omgeving
  • Schipper Nol Schade is een Fries met een Grieks hart, hij spreekt Nederlands, Grieks, Engels en Duits en kent het gebied door en door
  • Ideaal voor zeilen met het gezin: zwemmen, snorkelen, en zelf even die grote, stabiele boot besturen
  • Geef uw themareis een bijzonder tintje: zeilen met de Onan is een fantastische manier om relaties te versterken of iets bijzonders te vieren
  • Ideaal te combineren met een pleisterweek op een van de Ionische eilanden

Accommodaties en faciliteiten aan boord

Op de Onan kunt u een kooi of hut boeken als meezeiler samen met anderen. U kunt ook het hele schip afhuren voor een zeilvakantie met familie of een groep vrienden of collega's. Er zijn 12 slaapplaatsen, maar tijdens de meezeilweken gaan we uit van 8 gasten.

Data en prijzen

Bekijk hier de prijzen en vertrek data voor de Onan vanuit Zakynthos

Uw reis op maat? Bel of vraag een offerte aan