Wij helpen u graag!

Bel 020-657 5657 of maak een afspraak.

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen

Eilandhoppen in stijl

Vanaf het moment dat u op de boot stapt ervaart u wat eilandhoppen in Griekenland zo heerlijk maakt: het blauwe water, de wind door uw haren, en in de verte het eiland van uw bestemming dat langzaam dichterbij komt. Het startschot voor een vakantie vol zon, zee en het ontspannen eilandleven. Natuurlijk adviseren wij graag welke eilanden u goed kunt combineren, eventueel samen met een autorondreis of zeilreis, of een citytrip naar Athene.

Ontspannen afwisselen

Polyplan Reizen is dé specialist in eilandenreizen in Griekenland: wij maken de perfecte combinatie van het oorspronkelijke ‘eilandhoppen’ én luxe, comfortabel reizen. Dankzij onze maatwerk-aanpak kunnen wij elke eilandenreis voor u uitstippelen. Ieder eiland heeft zijn eigen charme, dus er is volop keuze en afwisseling, dankzij de ruim 140 bewoonde eilanden die Griekenland rijk is.

Eilandhoppen in stijl

Op basis van onze ervaring en de feedback van enthousiaste klanten hebben wij ter inspiratie een aantal voorbeeldreizen voor u uitgestippeld, ingedeeld naar eilandengroepen. Deze geven u een idee van de vele mogelijkheden. Elke reis is uit te breiden, in te korten, aan te vullen met bijvoorbeeld een week zeilen of golfen, of af te wisselen met een stedentrip of autoreis – de mogelijkheden zijn praktisch eindeloos.

 • Argo-Saronische

  Per draagvleugelboot reist u in twee uur vanuit Athene naar Argo-Saronische Eilanden. Vanaf dat moment kan het grote genieten beginnen. Proef de sfeer op vier totaal verschillende eilanden en maak kennis met een van de meest lieflijke eilandengroepen van Griekenland.

  Lees meer
 • Ionische eilanden

  Het is een beetje een buitenbeentje in ons aanbod van eilandenreizen. De combinatiereis van de Ionische Eilanden per auto. Maar ook dit is een aanrader! Want u ervaart de vrijheid van het reizen per auto en het unieke gevoel van verblijven op een eiland.

  Lees meer
 • Cycladen

  De Cycladen zijn Griekser dan Grieks, met hun kleuren van de Griekse vlag. Deze pareltjes in de Egeïsche Zee nodigen uit tot een eilandenreis: een heerlijke vakantie, waarin u kunt ontspannen en genieten van het ultieme Griekse eilandgevoel.

  Lees meer
 • Sporaden

  Skiathos, Skopelos en Alonnisos zijn groener dan groen. U vindt er ruige natuur, heerlijke wandelroutes en prachtige stranden. De zonsondergangen zijn er spectaculair mooi. En zo kunnen we nog wel even doorgaan… Om het kort te houden: ontspannen gaat bijna vanzelf op de Sporaden.

  Lees meer
 • Dodekanesos

  De Dodekanesos is de zonovergoten archipel van twaalf eilanden waartoe Rhodos, Kos, Symi, Kalymnos en Leros behoren. Hier vindt u bekende cultuurhistorische trekpleisters en rust in de natuur of op het strand – en alles wat u nodig heeft voor een heerlijke, afwisselende vakantie.

  Lees meer

Slim boeken

Sommige eilandengroepen, zoals de Cycladen, zijn populair. Daarom raden wij u aan zo vroeg mogelijk te boeken. Bovendien kunt u dan profiteren van onze vroegboekkortingen. Bent u niet afhankelijk van schoolvakanties, dan is reizen buiten het hoogseizoen aan te raden. Wilt u toch in het hoogseizoen weg? Dan bieden wij interessante combinaties van luxere accommodaties en budgetopties, zodat u toch voor een aantrekkelijke prijs kunt reizen.

In Homerus’ heldendicht beleeft Odysseus talloze avonturen tijdens zijn omzwervingen over de Griekse zeeën. Treedt u in zijn voetsporen en kiest u voor een afwisselende reis in stijl langs de Griekse eilanden? Vertel ons uw wensen en wij stippelen uw droomreis uit. Wij organiseren al ruim dertig jaar bijzondere eilandenreizen in Griekenland – een van onze succesformules. Dus trossen los voor uw eigen avontuur, dat wij tot in de puntjes voor u regelen. U hoeft alleen maar te genieten van het Griekse eilandleven.

UW PERSOONLIJKE ACCOMMODATIEVOORKEUR

Bij het samenstellen van uw persoonlijke eilandenreis kunt u kiezen uit drie vaste categorieën van accommodaties. U kunt ook ‘à la carte’ uw eigen mix bepalen. Daarmee wordt uw reis nog persoonlijker en gevarieerder, en wij kunnen zo de reis helemaal passend maken bij uw budget.

Budget

Kleinschalige hotels en pensions, eenvoudig, maar met comfortabele kamers en eigen badkamers met douche en toilet.

Comfort

Comfortabele hotels of appartementen, centraal gelegen met uitgebreide voorzieningen en meestal een zwembad.

Superior

Kleinschalige drie- en viersterrenaccommodaties, vaak boetiekhotels in of bij het centrale dorpje van het betreffende eiland.

A la carte

Ultiem genieten in ons topsegment van vijfsterren(+)-accommodaties of zelf een afwisselende variatie kiezen.

Uw reis op maat? Bel of vraag een offerte aan