Wij helpen u graag!

Bel +31 (0) 20 657 5657 of maak een afspraak

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen

Mamma mia, wat mooi

De Sporaden zijn groener dan groen. De stranden zijn er prachtig. Vooral in het voorjaar zijn de eilanden één grote kleurenpracht. Op Skiathos, Skopelos en Alonnisos komt u helemaal tot rust. En u bevindt zich in een prachtig filmdecor: de film Mamma Mia is hier opgenomen. Het eiland Skyros hoort ook bij de Sporaden, maar omdat u hier alleen kunt komen vanaf Evia, leest u meer over dit mooie eiland op de pagina’s over Evia.

Drie in één week (of langer)

Voor rustzoekers en natuurliefhebbers zijn de Sporaden ideaal. U kunt Skiathos, Skopelos en Alonnisos heel goed bezoeken in een week. Met de snelle catamaranferry bent u zo op het volgende eiland. Maar wij kunnen er zo een extra week voor u aan vast plakken. Op een boot of op het vasteland…?

Onze reizen naar de sfeervolle Sporaden

Ontspannen gaat bijna vanzelf op de Sporaden. Wij hebben twee voorbeeldreizen samengesteld, waarin rust en natuur de boventoon voeren. De drie eilanden hebben alles in zich voor een vakantie met het ultieme eilandgevoel, inclusief de mooiste stranden van de Middellandse Zee.

 • Wandelen, luieren op het strand, fietsen, bootexcursies of een jeepsafari maken – de Sporaden nodigen uit om actief te zijn en te ontspannen. Zeker in het voorjaar zijn de toch al groene eilanden gehuld in een grote kleurenpracht. De stadjes zijn gemoedelijk, de stranden heerlijk.
  Inbegrepen:
  • Ferryovertochten
  • Logies & ontbijt
  • Overnachting(en)
  • Transfer
  Vanaf € 0 p.p.
 • De ware rustzoekers en natuurliefhebbers raden wij aan om de 15-daagse Mama mia-reis te maken. U komt als herboren terug. U heeft op elk eiland de tijd om de eilandbewoners te vragen de plekken aan te wijzen die u in de film Mamma mia kunt terugzien. Dat doen ze met trots!
  Inbegrepen:
  Vanaf € 0 p.p.

De Sporaden zorgen voor een maximaal eilandgevoel in de Egeïsche Zee. In het voorjaar en najaar is het een heerlijk gebied voor wandelaars. Maar met lange zandstranden, gezellige havenplaatsjes en authentieke bergdorpjes is het hier voor iedereen goed toeven.

Lees meer over deze eilandengroep

Een zalig verblijf

Hotels waar u duiklessen kunt volgen of kunt paardrijden, of verblijven in het hotel waar de filmcrew van Meryl Streep en Pierce Brosnan heeft geslapen tijdens de opnames; ook op de Sporaden weten wij de leukste accommodaties die perfect beantwoorden aan de wensen van uw reisgezelschap.

Bekijk ons accommodaties Sporaden

Heerlijke appartementen met zwembad

Bijzondere boetiek hotels met prachtige uitzicht

Komt tot rust in de mooiste resorts aan zee

Uw reis op maat? Bel of vraag een offerte aan