Wij helpen u graag!

Bel +31 (0) 20 657 5657 of maak een afspraak

Polyplan 30 jaar
Logo Polyplan Reizen

Zeven ultiem Griekse bestemmingen

De zeven eilanden van de Ionische archipel zijn in één woord zalig. Corfu, Lefkas, Meganisi, Kefalonia, Ithaki, Zakynthos en Kythira zijn de parels van de Ionische Zee. Symbool staat hét bekende plaatje van het scheepswrak in de baai, te vinden op Zakynthos, maar deze eilanden hebben zoveel meer te bieden.

Hemels hoppen

Alle eilanden in de Ionische Zee zijn schitterend en misschien wel het meest compleet en divers van alle Griekse eilandengroepen. Deze buitengewoon groene archipel is de reis meer dan waard. Wij stellen graag uw ultieme Ionische eilandenreis voor u samen.

Ons reisaanbod Ionische eilanden is oneindig

Eilandhoppen in stijl naar de Ionische eilanden is synoniem aan ultiem genieten. Wij hebben twee voorbeeldreizen voor u samengesteld ter inspiratie. Uniek: u kunt bij Polyplan Reizen ook eilandhoppen per auto. De Ionische eilanden lenen zich daar uitstekend voor. Overigens kunnen wij nog heel veel andere combinaties voor u verzorgen. Vertel ons uw wensen, wij regelen de rest.

 • Vanuit Preveza ‘sturen’ we u twee kanten op: eerst naar het schilderachtige Parga in Epirus, vervolgens naar het eiland Lefkas over de drijfbrug. ‘Autorondreis’ is misschien een groot woord voor deze 8-daagse ultieme relaxvakantie.
  Inbegrepen:
  • Huurauto
  • Overnachting(en)
  • Logies & ontbijt
  • Wegenkaart & routebeschrijving
  Vanaf € 0 p.p.

De Ionische eilanden zijn een heerlijke archipel voor een afwisselende reis. De natuur is prachtig, met hoge bergtoppen en mooie wandelgebieden. De gouden stranden zijn onvergetelijk en romantisch. De stadjes zijn lieflijk en charmant: Corfu-stad ademt Italiaanse sfeer, Fiskardo op Kefalonia wordt niet voor niets het Saint Tropez van Griekenland genoemd.

Lees meer over deze eilandengroep

Value cannot be null. Parameter name: mediaItem

Uw reis op maat? Bel of vraag een offerte aan